47. FOLKART TSYD EGE KUPASI’NDA İKİNCİ FİNALİST

47. FOLKART TSYD EGE KUPASI’NDA İKİNCİ FİNALİST

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesince 47. kez düzenlenen geleneksel TSYD Kupası’nın ikinci gününde Karşıyaka ile Menemenspor karşılaştı.

Rakibini 1-0 mağlup eden Menemenspor finalde Altınordu’nun rakibi oldu.

Atatürk Stadı’nda hakem Fatih Tokail’in yönettiği müsabakada Tokail’in yardımcılıklarını Arda Darcan ile Çağrıcan Pazarcıklı yaptı. Ahmet Yeşildağ ise dördüncü hakem görevini üstlendi.

Karşıyaka sahaya Erdoğan Açar, Anıl Çıracı Cenk Özbey, Metin Peker, Özgür Güler, Mustafa Değirmenci, Muhammet Fatih Öztürk, Metin Peker, Arif Cılak, Mustafa Aşan ve Hakan Kuş ilk 11’iyle çıktı.Menemenspor ise müsabakaya Selmani, Semih Ceylan, Ali Keten, Diakite, Alberk Koç, Murat Erdermir, Muhammed Ali Doğan, Halil İbrahim Sönmez, Mustafa Çeçenoğlu, Taşkın Çalış ve Hüseyin Çolak ile başladı.İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 80. dakikasında Menemenspor öne geçti. Hüseyin Çolak'ın golüyle 1-0 üstünlük kuran Menemenspor, bu sonuçla sahadan galip ayrıldı ve finale yükseldi.Türkiye’nin en saygın markalarından Folkart’ın ana sponsor olduğu İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) da katkı sağladığı turnuvada Altınordu ile Menemenspor arasındaki final maçı 9 Ağustos Cuma günü saat 19.30’da oynanacak.Müsabakanın 90 dakikasının beraberlikle tamamlanması halinde doğrudan seri penaltı sonucunda kazanan belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.