“4N1K -2”IN İZMİR GALASI OPTİMUM’DA GERÇEKLEŞİYOR

“4N1K -2”IN İZMİR GALASI OPTİMUM’DA GERÇEKLEŞİYOR

Senaryosu Deniz Coşkun tarafından kaleme alınan, Murat Onbul yönetmenliğinde beyazperdede sevenleri ile buluşacak olan “4N1K-2” filminin İzmir özel gösterimi 6 Mayıs Pazar günü, 16.00’da İzmir Optimum’da gerçekleşecek

Gençlerin heyecanla beklediği filmin oyuncuları gala öncesinde özel söyleşide sevenleri ile buluşacak.

İzmir Optimum AVM Cinemaximum sinemalarında yapılacak galada 4N1K-2 filmi, izleyenleri renkli ve keyifli bir yolculuğa çıkaracak.  Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek ile Cemrehan Karakaş gibi genç jenerasyonun popüler oyuncularının üstlendiği “4N1K- 2” filmi için nefesler tutuldu. 
Fabrika Yapım ve FOX’un yapımcılığı üstlendiği, 4N1K -2 filminin başrol oyuncuları Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek ile Cemrehan Karakaş film gösterimi öncesinde seyirci ile buluşacak ve daha sonra genç oyuncular 16.30’da Cinemaximum sinemalarında filmi sevenleri ile birlikte izleyecek.
 

Filmin Konusu: 
 

Bir süredir birlikte olan Yaprak ve Ali, ilişkilerini çetenin diğer üyelerinden saklar. Aralarına yeni katılan Barış ise, Ali’nin hayatını zorlaştırmaya başlamıştır. Grubun aksi üyesi Gökhan, hayallerindeki kız ile birlikte olmak için türlü fedakarlıklar yapmak zorunda kalır. Sinan ise artık tüm cazibesini kaybedince, güzellik kavramını sorgulamaya başlar. Büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olan Oğuz, annesi Zeliş Sultan’a hayatının en büyük kabusunu yaşatır. Bütün bu kargaşa içerisinde arkadaşları ve aşkı arasında kalan Yaprak, büyük bir sınav vermek zorunda kalır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.