5 yaşındaki çocuğa yapılan cinsel saldırı Peker'i kızdırdı! "Vahşi şekilde canları alınsın"

5 yaşındaki çocuğa yapılan cinsel saldırı Peker'i kızdırdı! "Vahşi şekilde canları alınsın"

Türkiye’nin kanayan yarası haline gelen çocuk istismarları ve ölümlerinin son günlerde artmasına tepkiler çığ gibi büyürken, en sert tepki ise Sedat Peker’den geldi.

Kamuoyunu meşgul eden çocuk tecavüzleri ile ilgili son olarak Küçükçekmece’de 5 yaşındaki zihinsel engelli kıza yapılan cinsel istismar hakkında açıklamalarda bulunan Peker, halkın yüreğini yakan bu tür olaylara karşı olan nefretini soğukkanlılıkla cevap vererek, sükûnetini korudu. 

Sağduyulu bir yaklaşımla açıklama yapan Peker, “Neden paylaşım yapmadığımı düşüncelerimi anlatmadığımı sormuşsunuz. Benim cinayetle neticelenmiş terör ve tecavüz saldırıları konusundaki düşüncelerim aslında herkesçe bilindiği için ilk gün bir şey yazmadım.  Bunları söylediğim zamanlarda ise maalesef ki bazıları beni acımasızlıkla suçluyorlar. Hümanizmden insan haklarından anlatıp duruyorlar. Müsade ederseniz bu konuda biraz megalomanlık yapmak isterim. Şahsım Abraham Maslov’un hümanist psikolojisini ayrıca da Rotterdamlı Erasmus’un siyasal hümanizim düşüncelerini ve daha da nicelerini inceleyebilme imkanına sahip olmuş bir kişiyim.  Anlatırken, dinlerken ya da okurken bu sözler çok güzel bir şekilde insan ruhunda etki bırakıyor. Ancak bu güzel etki 5 yaşında çocuğunun gözleri önünde babasını öldüren aşağılık ruhlu insanların var olduğunu bu yaratıkların dünyada bizimle aynı oksijeni soluduklarını düşündüğümde ise benim ruhumdaki hümanist duygular bir anda yok oluyor” dedi. 

“TERÖRİSTLERİN CESEDİNİ BİLE ASLA PAYLAŞMADIM”

Ülkemizde yaşanan bu tür iğrenç olaylara karşı yaşadığı hisleri de aktaran Peker, Ya da hamile karısının yanında şehit edilen bir kocanın haberini aldığım zaman böyle aşağılık yaratıklarla aynı atmosferde yaşadığım için nefret hislerim tüm vücudumu sarıyor. Bu örneklerden çok rahat anlaşılacağı üzere hümanist düşüncenin anlattığı hikayelerin bazı olaylarda maalesef ki karşılığının olmadığı görülüyor. Teröristlerden ne kadar nefret edersem edeyim onlardan ne kadar tiksinirsem tiksineyim yine de cesedi parçalanmış ancak suratı seçilebilen hiçbir teröristin ölüsünün fotoğrafını paylaşmadım ya da bu tip fotoğrafları paylaşan hiçbir görüntüyü de retweetlemedim. Çünkü her ne kadar nefret edersem edeyim. Onun bir annesi olduğunu ve oğlunun ölüsünü o şekilde görmemesi gerektiğini düşünerek böyle birşey yapmadım” ifadelerine yer verdi. 

“DÜŞMANLIKLAR BİLE ONURLUCA YAPILMALIDIR”

Peker açıklamalarının devamında, “Bizler gençliğimizin ilk yıllarında dahi aramızda çok büyük düşmanlık olan birini düşürdüğümüzde yanında annesi, sevgilisi, çocuğu varsa Yüce Allah’a yemin olsun hiçbir şey yapmayıp gözlerinin içine bakıp oradan uzaklaşırdık. Bir dahaki çocuk, kadın olmadan karşılaşacağımız anı beklerdik. Her zaman söylerim düşmanlıklar bile onurluca yapılmalıdır. Biz düşmanlarımıza karşı bile bu kadar hassas düşünürken, hamile eşlerinin ve çocuklarının yanında görevlilerimizi şehit eden alçakların ‘oluk oluk kanlarını akıtacağız’ dedim diye şu anda 11 sene hapis istemi ile yargılandığım mahkemem devam ediyor  ‘5 yaşında bir çocuğa tecavüz eden insanın vahşi bir şekilde kazığa oturtularak öldürülmesi gerekir’ dediğim için bana vahşi tabiatlı olduğumu söyleyenler oldu. Onlara söyleyeceğim tek söz sizin hümanistliğiniz sayesinde bugün binlerce hatta on binlerce çocuğa, kadına tecavüz edilmeye devam ediliyor” dedi. 

“İNSAN HAKLARINI, MİLLET MAHKEMELERİNE BIRAKIN”

Açıklamalarında son olarak insan haklarına dikkat çeken Sedat Peker, “Madem ki insan haklarından bahsediyorsunuz. Gelin o zaman en gelişmiş insan haklarının uygulayıcısı olarak gördüğünüz Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yasaları uygulayalım. Cinayetle neticelenmiş tecavüz ve terör davalarına jüri sisteminin benzeri olarak kuracağımız Millet mahkemeleri baksın. Milletin suçlu bulduğu sanıkların ise en vahşi şekilde canları alınsın” diyerek sert tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum