5. yıllarını Hadise ile kutladılar

5. yıllarını Hadise ile kutladılar

Deva İçecek, kuruluşunun 5’inci yılını kutladı.

2014 yılında Ahmet Çiğdem tarafından Salihli'de temelleri atılan, yıllar geçtikçe ürün gamını genişletip Türkiye’nin en büyük içecek markalarından biri haline gelen Deva İçecek, kuruluşunun 5’inci yılını kutladı.

Deva’nın bayileri, müşterileri ve çalışanlarının bir araya geldiği, 'Başarı Dolu 5 Yıl' konseptiyle düzenlenen etkinlik, Salihli Lydia Sardes Otel’de gerçekleşti.

Açılışta bir konuşma yapan Deva Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çiğdem, “Bizler, doğanın mucizesi üzüme, emeğimizi, alın terimizi kattık; kalitemiz ve lezzetimizle, çok kısa sürede, ulusal bir marka olduk. Başarımızın arkasında, markamıza yaptığımız yatırım, yüksek teknolojimizin yanı sıra güçlü ve yaygın bayi ağımız bulunmaktadır. Bizler Deva ailesi olarak birlikte büyüdük, birlikte ürettik ve hep beraber bir çok ilke, yeniliğe, başarıya ve rekora imza atarak markamızı ülkemizde çok önemli bir yere getirdik. Aynı zamanda sektörümüzde öncü ve lider olduk. Ülkemizin ekonomisine ve geleceğine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Başarılarının arkasındaki en önemli motivasyonun mutlu müşterilerilerinin olduğunu belirten Çiğdem, “Büyük bir aile olmanın mutluluğunu paylaştığım siz değerli paydaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum ve imza attığımız tüm büyük başarılar için sizleri kutluyorum” ifadesini kullandı.

Deva’nın Salihli’deki üretim tesislerinin tanıtımıyla başlayan etkinlik, dış alan aktiviteleri, tadımlar, sunumlar, sahne şovları ve konserlerle davetlilerin eşsiz bir gün geçirmelerini sağladı.

Gecenin sonunda ise Tuğba Tufantepe ve ünlü şarkıcı Hadise sahne aldı. Sevilen parçalarını seslendiren Hadise, performansıyla Deva’nın misafirlerine eğlenceli bir gece yaşattı. Davetlilerin büyük beğenisini toplayan Hadise, konserinin sonunda Deva Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çiğdem’e teşekkür etti.

Konseptiz Reklam & PR Ajansı tarafından gerçekleştirilen kutlama gecesinde oldukça keyifli vakit geçiren katılımcılar, böylesine güçlü bir organizasyonla ağırlanmaktan ötürü son derece memnun olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.