50 Cent unuttuğu Bitcoin'den milyonlarca dolar kazandı

50 Cent unuttuğu Bitcoin'den milyonlarca dolar kazandı

50 Cent, 2014’te piyasaya sürdüğü Animal Ambition adlı albümünün Bitcoin ile satın alınmasına izin vermişti. 50 Cent bu Bitcoin'ler sayesinde 8 milyon dolar kazandığı öğrenildi.

Dünyaca ünlü rap yıldızı 50 Cent, 2014’te piyasaya sürdüğü Animal Ambition adlı albümünün Bitcoin ile satın alınmasına izin vemişti. Daha sonra hesaplarını yıllarca kullanmamış ve öylece bırakmıştı. 50 Cent bu Bitcoin'ler sayesinde 8 milyon dolar kazandı.

O tarihte tek bir Bitcoin’in değeri 662 dolardı. O dönemde Bitcoin ile yaptığı satışların toplam değeri 400 bin doları aştı. Daha sonra Bitcoin'in değeri de yükselince 50 cent, bir hayli para kazandı. 50 Cent’in hesabındaki paranın değerinin şu an dalgalanan kur nedeniyle 7 ila 8.5 milyon dolar arasında olduğu belirtiliyor.


50 Cent, kazandığı parayı Instagram ve Twitter hesaplarından yaptığı açıklamayla doğruladı. "Güney tarafından bir çocuk için fena değil, kendimle gurur duyuyorum" diyen 50 Cent, "Numara yapmayacağım, bu b.ka sahip olduğumu unutmuştum." ifadesini de kullandı"

Bitcoin taraftarları, Twitter'da 50 Cent’e yatırım yapabileceği farklı kripto birimleri önerdi. Bunlardan biri 50 Cent’e değeri bir zamanlar 50 cent olan Deep Onion’ı satın alması.

50 Cent Bitcoin hesabının varlığını unutan ilk kişi değil. Ancak şifresini hatırladığı şanslı olanlardan.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.