56 Yaşındaki Kadın 9 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismarda Bulundu İddiası

56 Yaşındaki Kadın 9 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismarda Bulundu İddiası

Kayseri'de gerçekleştiği öne sürülen olaya göre 56 yaşındaki kadının 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü.

Kadına açılan davayla ortaya çıkan iddiaya göre istismara uğrayan çocuk mahkemede kadının kendisine çok ayıp şeyler yaptığını ve söyleyemediğini söyledi.

Cinsel istismarda bulunulduğu öne sürülen erkek çocuğu ise ifadesinde tehdit ettiği ve kapısı olmayan bir eve götürerek kendisini soyduğunu ve kadının da soyunarak kendisini sırt üstü zorla yere yatırarak üzerinde zıpladığını öne sürdü. Çocuk ifadesinde ayrıca kadının kendisine çok ayıp şeyler yaptığını ancak söyleyemeyeceğini ifade etti.

Hakkında 3 suçlama yöneltilen kadın kocasının 30 yıl önce öldüğünü ve namazında niyazında olduğunu ifade ederek, konuyla ilgili hiçbir şey bilmediğini ve şokta olduğunu ifade etti. Öte yandan hakkında şikayette bulunulan kadın da çocuğun ailesinden şikayetçi olarak ailesinin çocuğu dövdüğünü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na ihbarda bulunulmasını istedi.

Mahkeme ertelendi

Kadın hakkında mahkeme 3 suçtan ceza verilmesini talep ederken bunlar 'çocuğun cinsel istismarı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'tehdit' suçlamalarıyla hakkında dava açılan kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Sanık avukatının isteği üzerine dava ileri bir tarihe ertelendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.