5G destekli iPhone modellerinden üzen haber!

5G destekli iPhone modellerinden üzen haber!

Son zamanlarda bazı markalar 5G destekli akıllı telefon modellerini duyurmaya başladı. 

5G teknolojisi henüz yaygın bir kullanım alanına sahip olmasa da, ilerleyen zamanlarda pek çok ülke tarafından kullanılmaya başlanacak. 5G teknolojisi için adım atmaya hazırlanan markalardan birisi de Apple. Apple’ın 5G destekli iPhone modelleri ile ilgili yeni söylentiler ortaya çıktı. 

Daha önceden ortaya çıkan iddialar, 5G destekli iPhone modellerinin 2020 yılında tanıtalacağı belirtiliyordu. Yabancı bir araştırmacının yaptığı analize göre, bu süreç biraz daha gecikebilir. İddiaya göre 5G teknolojisi için yeni yeni adım atmaya başlayan Intel, 5G modemlerini 2020 yılının sonlarına doğru Apple ile buluşturacak. Bu nedenle 5G modemlerinin iPhone modellerinde kullanılması da 2021 yılını bulabilir.

Qualcomm tarafıyla yaşadığı sorunlardan dolayı, Apple’ın modem konusunda Qualcomm ile çalışmayacağı düşünülüyor. Bununla birlikte MediaTek şirketiyle ise standartlarda anlaşamadıkları belirtiliyor. Yine de analistlerin yaptığı çalışmalara göre Apple, 5G teknolojisini en iyi sunan şirketlerden birisi olacak. Şirket şu an için bu konuyla alakalı bir açıklamada bulunmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.