6. GELENEKSEL SEVGİ ÇİÇEKLERİ ŞÖLENİ YAPILDI

6. GELENEKSEL SEVGİ ÇİÇEKLERİ ŞÖLENİ YAPILDI

Bayraklı İlçesi’ndeki eğitim kurumlarında özel eğitim alan öğrenciler, Folkart’ın desteğiyle gerçekleştirilen 6. Geleneksel Sevgi Çiçekleri Şöleni’nde gönüllerince eğlendi.

İzmir’in Bayraklı İlçesi'nde özel eğitim alan öğrenciler, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çiçekliköy'de düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi. 


Folkart’ın sponsorluğunda Bayraklı Kaymakamlığı'nın öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Geleneksel Sevgi Çiçekleri Şöleni’nde hem öğrenciler hem de aileleri güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Sevgi Çiçekleri Şöleni kapsamında Çiçekliköy’de piknik düzenlendi. Pikniğe Bayraklı’daki okullarda eğitim gören 350 özel eğitim öğrencisi ve aileleri, öğretmenleri, Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile 700’den fazla kişi katıldı.


İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Dilek Didem Ayyıldız, Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner öğrencileri ve aileleri yalnız bırakmadı. Bir konuşma yapan Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, özel eğitim alan öğrencilerin ekibi ve kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade ederek, etkinliğe destek veren Folkart ve emeği geçen herkese teşekkür etti.


Piknikte öğrenciler, animasyon ekipleri ve Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çocuk gelişimi öğrencileri eşliğinde doyasıya eğlendi.  Öğrenciler dans etti, gösteriler sundu, kurulan oyun parkurlarında oynadılar, çeşitli yarışmalar, yüz boyama gibi değişik etkinliklerle güzel bir gün geçirdiler.


Öğrencilere alınan oyuncaklar ve Anneler günü sebebiyle anneler için alınan çiçekler, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Dilek Didem Ayyıldız, Kaymakam Adem Arlan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Kapsız tarafından dağıtıldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.