6 Mart 2017 Türkiye gündemi

6 Mart 2017 Türkiye gündemi

Gündemden kısa haber başlıkları

Açıklama: Açıklama: Açıklama: logo[1]

TÜRKİYE GÜNDEMİ   06.03.2017

 

DOLAR-USD: 3.7040

AVRO-EURO: 3.9330

İNGİLİZ STERLİNİ-GBP: 4.5575

ALTIN-GOLD: 147.0500

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: GEÇMİŞTEKİ NAZİ UYGULAMASI GİBİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'nın bakanların konuşmasını iptal etmesi üzerine, "Uygulamanız geçmişteki Nazi uygulaması gibi" dedi.

 

BAŞBAKAN YILDIRIM: SURİYE REJİM GÜÇLERİNİN MENBİÇ'E GİRMESİ OLUMSUZ DEĞİL

Başbakan Binali Yıldırım, Rusya'nın çabalarıyla varılan anlaşma kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki Menbiç'ten Halk Savunma Birlikleri'nin (YPG) ayrılarak, Suriye hükümet güçlerinin girmesinin "olumsuz olmadığını" söyledi.

 

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

 

'TOPLANTIMI İPTAL EDEN BELEDİYE TERÖRİSTLERİN YOĞUN BASKISI ALTINDA'

Adalet Bakanı Bozdağ, Almanya'daki programının iptaline ilişkin "Benim toplantımı iptal eden belediye teröristlerin yoğun baskısı altındadır ve orada PKK, FETÖ, DHKP-C terör örgütleri hep beraber faaliyetlerini düzgünce yapıyorlar" dedi.

 

'BAYKAL’IN PROGRAMINI İPTAL ETMESİ DEMOKRASİ DERSİDİR'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Deniz Baykal, yurt dışı programını iptal etti. Bu bir demokrasi dersidir. Ben iktidar yetkililerinin de, hükümetin de bu dersi iyi okuması gerektiğini hatırlatmak istiyorum" dedi.

 

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

 

AVUSTURYA BAŞBAKANI'NDAN YASAK ÇAĞRISI

Avusturya Başbakanı Christian Kern, Türk politikacılara Avrupa çapında miting yapma yasağı getirilmesi çağrısında bulundu. 

 

ERDOĞAN VE NETANYAHU 9 MART’TA MOSKOVA’YA GİDİYOR

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, 9 Mart'ta Moskova'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile buluşacağını açıkladı. Netanyahu'nun 9-10 Mart'ta Rusya'yı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı tarihte Moskova'da bulunacak olması dikkat çekti.

 

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

 

ÜRETİME 'LOJİSTİK' TEŞVİKİ GELİYOR

Sebze ve meyve ticaretindeki lojistik altyapının geliştirilmesine yönelik 17 ilde teşvik verileceğini açıklayan Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "250 bin lira ile 2 milyon lira arasında değişen teşvikler kapsamında, bu alandaki yatırımların azami yüzde 75'i karşılanacak" dedi.

 

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

 

FENERBAHÇE 1-0 OSMANLISPOR

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, evinde Osmanlıspor'u 1-0 yendi.

 

TRABZONSPOR MP 73–80 GALATASARAY ODEABANK

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 20. hafta maçında Galatasaray Odeabank, Trabzonspor Medical Park’ı 80-73 yenerek ligde 12. galibiyetini elde etti.

 

Interpress tarafından hazırlanmıştır

www.interpress.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.