7ON Gurme'den Türk Kızılayı'na Destek

7ON Gurme'den Türk Kızılayı'na Destek

İzmir’in farklı ilçelerindeki mağazalaryla tüketiciye kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunan 7ON mağazaları sosyal sorumluluk etkinlikleriyle de dikkat çekiyor.

Gurme mazağa konseptiyle İzmirlilerin alışveriş alışkanlıklarını değiştiren 7ON Gurme mağazaları düzenlediği kan bağışı kampanyasıyla da Türk Kızılay’ına destek oluyor. Geçtiğimiz günlerde Mavişehir mağazasında çalışanların ve müşterilen katılımıyla kan bağışı kampanyası düzenleyen 7ON Gurme, sosyal sorumluluk bilinciyle periyodik olarak bu tür kampanyalar düzenlemeyi hedefliyor.
 
Geçtiğimiz yıllarda gençler için satranç turnuvası düzenlediklerini hatırlatan 7ON Gurme mağazalarının sahibi Şafak Akın, “Kızım Ece satranç milli takımındaydı. Ona ve satrançla ilgilenenlere destek olmak için bir satranç turnuvası düzenlemiştik. Ancak mağazalarımızın fiziksel koşulları bu tür etkinliklere uygun olmadığı için artık bu turnuvayı yapamıyoruz” dedi. Kan bağışı kampanyası fikrinin de mağaza çalışanlarından geldiğini aktaran Akın, “7ON çalışanları sosyal sorumluluk bilinciyle böyle bir kampanya yapmak istediklerini söylediler. Ben de kendilerine sonuna kadar destek oldum. Fırsat buldukça sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.