8. ALAÇATI OT FESTİVALİ'NİN GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLARI

8. ALAÇATI OT FESTİVALİ'NİN GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLARI

200 binden fazla konuğun ağırlandığı ve her geçen yıl ünü ülke sınırlarını aşan festivalin organizasyonunu üstlenen ekip derin bir nefes aldı.

6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında Çeşme Belediyesi’nin düzenlediği Alaçatı Ot Festivali, bu yıl geçen yıldan da fazla ilgi görerek daha görkemli bir şekilde sona erdi.200 binden fazla konuğun ağırlandığı ve her geçen yıl ünü ülke sınırlarını aşan festivalin organizasyonunu üstlenen ekip derin bir nefes aldı.

Çeşme Belediyesi’nin “9 Durak 9 Deneyim” kapsamında birbirinden güzel beldelerinde düzenlediği festivallerin organizasyonları, belediyenin Basın Yayın Halkla İlişkiler departmanı tarafından gerçekleştiriliyor.Tamamen belediye imkanları ve gönüllü halkın yardımları, Başkan Dalgıç’ın destekleri ile gerçekleşen bu güzel festivallerin organizasyonunu üslenen ekip, yapılan her festivalde olduğu gibi bu yıl 8.’si gerçekleştirilen “Alaçatı Ot Festivali” için de gece gündüz uyumadan özveriyle çalıştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden dolu içeriği ve yeni etkinlikleri ile 8.Alaçatı Ot Festivali fark yarattı. Bölge ekonomisine oldukça katkı sağlayan bu festivalde görev yapan polis ekipleri, belediye çalışanları , gönüllüler , organizasyonu üstlenen Halkla İlişkiler Departmanı ekibi derin bir nefes alırken, festivalin bu muhteşem organizasyonu konuklardan ve yöre halkından tam not aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.