86 Bin Yeni Üye, Tek Aday

86 Bin Yeni Üye, Tek Aday

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir’in AK siyasetini açık açık anlattı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Medya Ege İmtiyaz Sahibi Arif Çayan ve Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce’ye, AK Parti’nin İzmir hedeflerini açık açık konuştu. Başkan Sürekli, gönül seferberliği hedeflerini ve kongre süreçleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘Hedef 86 bin Yeni Üye’

“Gönül seferberliğinde asıl hedefimiz 31 Aralık. 31 Aralık gününe kadar Genel Merkezimize biz İzmir’in üye hedefini 86 Bin olarak bildirdik. Bunun ara hedefleri var. Bugün için ara hedefimiz 9 Eylül de 35 İzmir, 35 bin üye hedefimizi var. Onu revize ettik. Ondan sonra kalanı da ondan sonraki zamana bıraktık.

‘Gönül seferberliği başlamadan alanlara indik’

Gönül seferberliğimiz İzmir’de çok güzel gidiyor. Şöyle bir şey var. Biz gönül seferberliğine başlamadan, yasaklara dikkat ederek alanlara indik. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını, isteklerini dinledik ve genelde de övgülerini aldık. Vatandaşlarımız, gerek sağlık politikalarında, gerekse pandomi sürecinde ortaya çıkan ekonomik ve sosyal sorunların çözümü noktasında, hükümetten çok memnun olduğunu belirttiler.

Vatandaş hükümetimizi övüyor

Siyaseti sokağa çıkında görün, çıktık ve iyi de çıktık gördük. Biz gidiyoruz, vatandaş konuşuyor. STK’lara gidiyoruz. Sıkıntının merkezlerine gittik.  Tabi ki hepsinin talep ve isteklerini dinledik. Bazı sıkıntılarının olduğunu gördük ama genelde hep övgü aldık. 

whatsapp-image-2020-07-14-at-23.53.48.jpeg

Daha geniş bir gönül seferberliği yaptık

Bu gönül seferberliği programının kapsamı geniş. Biz İzmir olarak farklı bir program da kendimiz geliştirdik. Meclis üyelerini programın içine almak için her bir ilçede meclis üyeleriyle yarı bir toplantı yaptık. İl başkanı ve yardımcılarıyla, meclis üyelerinin iletişimi oluşturma çalıştık. Çok faydalı oldu. Gittiğimiz 18 ilçe oldu ve şu anda yapılan yerel meclislerde 18 ilçede muazzam iş çıkartılıyor. Gruplarımız iyi çalışıyor. Üye kayıtları yapıyoruz, üye ziyaretleri yapıyoruz. Bütün şehitlerimizi ve özellikle 15 Temmuz şehitleri ve gazilerimizi de ziyaretlerini aksatmadan yaptık. Hedefimiz olan 86 bini yılsonu tutturacağız.

Kongrelerde tek adayımız olacak

Şu ana kadar 30 ilçemizden 5 ilçede kongremizi yaptık. 25 ilçemizin kongreleri ise 5 Eylül’de başlıyor, 11 Ekim’de bitiyor. Toplam 11 ilçemizde değişim yaşanıyordu, 7’sinde bu değişimi tamamladık. 4’ünde pandemi dolasıyla yarım kalmıştı.  Şimdi o süreci yeniden başlattık. Değişim olacak olan ilçe sayımız 4 ilçeydi, Buca’da buna dâhil oldu ve 5 ilçede kongreye gidilecek adayların tespiti ve genel merkeze bildirimi konusunda çalışmalar sürüyor. 

Değişecek arkadaşlar zaten açıklamalarını 5 ay önce yaptılar zaten. Genel merkezimizin bize önerisi ve talimatı tek adayla kongrelerin yapılması yönündedir. Biz de il teşkilatı olarak bunu sağlamak için tüm yetkilerimizi kullanarak elimizden gelen yapacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.