86. İEF’de Karşıyaka coşkusu devam ediyor

86. İEF’de Karşıyaka coşkusu devam ediyor

Karşıyaka Belediyesi, Evrensel Değerler Çocuk Müzesi ve projeye ait dev dinozor maketleri ile 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın en dikkat çeken standı oldu.

Her gün yüzlerce kişinin ilgi odağı olan standı; Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, muhtarlar ve meclis üyeleriyle beraber ziyaret etti.

BAŞKAN AKPINAR KONUKLARI AĞIRLADI
 

Karşıyaka Belediyesi, bu yıl 86'ncı kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'na, çok yakında açılacak olan Evrensel Değerler Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü teması ile katıldı. Projenin dev dinozor maketleri, belediyenin standında 7'den 70'e herkesin ilgi odağı olurken, Karşıya Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da Kaymakam Sadettin Yücel, meclis üyeleri ve muhtarlar ile stantta misafirlerini ağırladı. Konuklarına, proje hakkında bilgi veren Başkan Akpınar, eğitimi bilim ve eğlence ile buluşturacaklarını anlattı. Başkan Akpınar, Kaymakam Yücel ile birlikte, çocukların kazı alanını ve Kadın Kooperatifi satış noktasını da ziyaret etti.

“TÜM ÇOCUKLARA BİLİMİ SEVDİRECEĞİZ”
 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Bu sene Evrensel Değerler Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü teması ile fuardayız. Türkiye’ye ilk kez böyle bir projeyi kazandırıyoruz. Ülkemizin dört bir yanındaki çocuklarımızın bilimsel eğitimden faydalanmaları ve yeryüzünü daha iyi tanıyabilmeleri için bu hizmeti çok yakında açacağız. Standımıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim” dedi.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER”
 

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ise “İzmir’in fuar konusunda uzun yıllardır süren ev sahipliği, müşterek refahımızın yükselmesi için son derece önemli. Bu organizasyon içinde, böyle bir tanıtım standı hazırlayan başta belediye başkanımız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etmeyi zevkli bir görev olarak kabul ederim” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.