86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın yıldızı Buca olacak

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın yıldızı Buca olacak

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda renkli ve eğlenceli stantlarıyla öne çıkan Buca Belediyesi’nde bu yıl da gelenek bozulmuyor.

86. kez kapılarını dünyaya açacak olan fuarda proje ve hizmetlerini görsel şovlarla tanıtacak olan Buca Belediyesi’nin AB destekli Roman Bandosu da her akşam vereceği konserlerle ziyaretçilere keyifli anlar yaşatmayı planlıyor.


Buca Belediyesi 86 İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl da renkli ve eğlenceli standıyla yerini alacak. 3 no’lu holde yer alacak standında düzenleyeceği birbirinden eğlenceli etkinlikler ve sürprizler ile ziyaretçilere unutulmaz saatler yaşatacak. Görsel ve sanatsal şovlar ile tahta bacak “Bucacım” maskotlarının yer alacağı stantta, belediye hizmet ve projeleri birbirinden renkli şovlarla tanıtılacak. Fuar süresince her akşam 19.00 ile 20.00 saatleri arasında ise Buca Belediyesi’nin Avrupa Birliği hibesi ile kurulan Roman Bandosu konserler verecek.  
 

FUAR PIRLANTA MERKEZİ
 

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan projelerinden Pırlanta Merkezlerinin bir örneğini fuar standında açacak olan Buca Belediyesi, ziyaretçilere de fuar alanında gönüllerince gezme olanağı sunacak. 3 – 6 yaş arası çocuklarını bir saatliğine Buca Belediyesi standındaki Pırlanta Merkezi’ne bırakabilecek olan aileler, fuarda gezerken, miniklerde uzman eğitmenler eşliğinde eğlenceli zaman geçirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.