88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Bornova farkı!

88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Bornova farkı!

88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Bornova Belediyesi de 150 metrekarelik standıyla yer alacak.

Bornova Belediyesi, 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ilçenin kültürel ve sosyal zenginliklerini tanıtacak. Ziyaretçiler, 3 No’lu Hol’deki stantta müzik dinletilerinden, sporcu şovlarına kadar pek çok renkli etkinliği izleyebilecek.

Bu yıl ‘ticaret’ temasıyla 6-15 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan 88. İzmir Enternasyonal Fuarı, 16.00-23.00 saatleri arasında gezilebilecek. Çin Halk Cumhuriyeti’nin partner ülke, Hindistan’ın odak ülke, Kahramanmaraş ve İstanbul’un da onur konuğu il olarak yer alacağı Fuar’da Bornova Belediyesi de 150 metrekarelik standıyla yer alacak.

fuar2.jpg

3 No’lu Hol’deki Bornova Belediyesi’nin standında birbirinden renkli etkinlikler yer alacak. Bilim, sanat ve spor alanlarındaki etkinliklerin ilki 6 Eylül’de Fuar’ın açılışının hemen ardından kanun ve piyano dinletisiyle başlayacak. 7 Eylül’de el sanatları atölyesi, 8 Eylül’de gitar ve keman dinletisi, 10 Eylül’de astronomi ve paleontoloji etkinliği, 11 Eylül’de el sanatları atölyesi, 12 Eylül’de astronomi ve paleontoloji etkinliği, 13 Eylül’de sporcu korteji ve şovları, 14 Eylül’de de matematik sergisi yer alacak.

İzmirlileri Bornova Belediyesi’nin standına davet eden Başkan Dr. Mustafa İduğ, 8 bin 500 yıllık geçmişiyle Bornova’nın pek çok zenginliğe ev sahipliği yaptığını belirterek, “İlçemizin spordan sanata, kültürden tarıma zenginliklerini standımızda tanıtacağız. Bornovamızın değerlerini renkli etkinliklerle anlatacağımız standımızı herkes görmeli” dedi.
fuar1-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.