9.Balkan Panorama Film Festivali'nde ödül töreni heyecanı

9.Balkan Panorama Film Festivali'nde ödül töreni heyecanı

Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Balkan Panorama Film Festivali'nde ödül töreni heyecanı yaşanıyor.

MEDYA EGE - 2015 yılından bu yana İzmir’de düzenlenen Balkan Panorama Film Festivali dokuzuncu kez sanatseverlerle buluştu. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sali Saliji-Sallini’nin kurduğu festival; bu yıl Rumeli Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından, sanatı ve sanatçıyı desteklemek, toplumun sanat ile olan bağını güçlendirmek için çeşitli çalışmalara imza atan Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapılıyor.

19-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen festival, 25 Ocak Perşembe günü ödül töreni ile son bulacak. Ulusal ve uluslararası olmak üzere 12 dalda, festivalin sembolü olan Sarı Şemsiye ödülü, düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.

Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Suat Taşer Sanat Merkezi'nde başlayan festival 25 Ocak 2024 Perşembe günü saat 20.30’da yapılacak ödül töreni ile son bulacak. Girişlerin ücretsiz olduğu ödül törenine tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz."

gel6nh5w8aaxu9y-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.