9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken yarışlarında kıyasıya rekabet yaşandı!

9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken yarışlarında kıyasıya rekabet yaşandı!

Narlıdere Deniz Festivali, 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’na ev sahipliği yaptı.

Narlıdere Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Narlıdere Deniz Festivali, 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’na ev sahipliği yaptı. 9 takım ve 200’e yakın sporcunun katıldığı yarışlarda, kıyasıya rekabet yaşandı. Başkan Ali Engin “Doğaya, çevreye ve denize yönelik farkındalık festivalimizi başarıyla sürdürüyoruz. Narlıdere deniziyle güzel” dedi.

narlidere-9-eylul’u-‘denizde’-kutladi-(2).jpg

9 TAKIM 200 SPORCU KATILDI

Narlıdere Deniz Festivali kapsamında, Narlıdere Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Yelken Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları, Narlıdere sahiline renk kattı. Sahilevleri açıklarında düzenlenen yarışlara 9 takım ve 200’e yakın sporcu katıldı. Yarışın startını Belediye Başkanı Ali Engin verdi. Gün boyu süren yarışlarda sporcular, profesyonel hakemlerin gözetiminde kıyasıya mücadelede etti.

narlidere-9-eylul’u-‘denizde’-kutladi-(4).jpg

NARLIDERE’YE ÇOK YAKIŞTI

Sporcularla ve organizasyon heyeti ile kucaklaşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Doğaya, çevreye ve denize yönelik farkındalık festivalimizi başarıyla sürdürüyoruz. 9 Eylül İzmir’imizin Kurtuluş Günü dolayısıyla düzenlediğimiz Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları da festivalimize renk kattı. Katılan sporcuları kutluyorum. 9 Eylül’ü İzmir’e yakışır şekilde kutluyoruz” dedi.
narlidere-9-eylul’u-‘denizde’-kutladi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.