90 Kuruşluk Bornova Bombacısı Terör Örgütü'nün Ege Sorumlusuymuş

90 Kuruşluk Bornova Bombacısı Terör Örgütü'nün Ege Sorumlusuymuş

90 Kuruşluk Bornova Bombacısı başlığıyla Medya Ege'nin haberleştirdiği şahsın S. G. YDG-H'ın Ege Bölge Sorumlusu olduğu çıktı.

İzmir Bornova'da Peterson Köşkü yakınlarında dün gece patlatılan ses bombalarının faili olarak yakalanan 25 yaşındaki Bitlis'in Mutki ilçesine kayıtlı S. G.'nin YDG-H'ın Ege Bölge sorumlusu olarak kısa bir süre önce İzmir'e gönderildiği ortaya çıktı.

S. G. isimli şahıs bisiklet üzerindeyken yol kenarına 2 adet ses bombası attıktan sonra polis tarafından yakalandı. S. G.'nin üst aramasında ortaya çıkan 90 kuruş gündeme otururken, Medya Ege yaptığı özel haber ile zanlının üzerinden çıkanları duyurmuştu. S. G.'nin üzerinden 90 kuruş dışında yüzünü kapatmakta kullandığı düşünülen tülbent, parmak izi bırakmamak için eldiven ve bir paket kağıt havlu çıktı.

Bornova

Bornova bombacısı olarak gözaltına alınan zanlının ilk hareketinin bu olmadığı belirlenirken, şahsın daha önce terör örgütüne üye olmak ve terör örgütü adına faaliyetlerde bulunmak suçlarından çok sayıda suça karıştığı tespit edildi.

Terör örgütü üyesi olan S. G.'nin daha önce Kobani, Hakkari, Nusaybin ve Cizre'de terör örgütüyle beraber çatışmaya girdiği belirlendi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.