AASSM'de çocuklar için anlamlı proje!

AASSM'de çocuklar için anlamlı proje!

3 Kasım'da Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi (AASSM)'nde çocuklar yararına konser verilecek.

Karşıyaka Belediyesi piyano eğitmeni Nilufer Güzel'in sanat yönetmenliğinde gerçekleştireceği bu güzel proje toplumsal bilinci uyandırırken, 3 Kasım Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi (AASSM)'nde İdil Biret'in notalara dokunuşuyla da konser süresince de ruhumuzu besleyecek, vakit güzel olan şeyleri destekleme vaktidir.

Her hikayenin bir kahramını vardır. Ve her hikayeyi kurtarmaya bazen tek bir kahraman yetmez. Tüm kahramanlar bir araya gelip tek yürek olacak. Kimi tüm gönlünü serecek benim gibi, kimi bir parça servetini koparıp verecek, kimi  İzmir Hasta Çocuklar Derneği Başkanı Sevil Ozan gibi ev sahipliği yaparken,  "Doç.Dr.Barış Malbora ve Aslı Kokuluçiçek  gönülden yürekleriyle türlü katkılar sunacaklar. Bu konserde 7 yaşında yurt dışına açılan  o minik kızın , 77  yaşındaki halini izleyeceğiz,biriktirdikleriyle ,ülkemize kazandırdıkları kıvanç dolu başarılarıyla ,o dönem O'na saygı duyularak verilen  bu imkanın güveniyle duran harika çocuğun bugün halen harika bir kadın olduğunu izleyeceğiz. Yüreği merhamet dolu halini bizleri kırmayıp, hasta çocuklar için verdiği değeri izleyeceğiz.  Sanatın birleştirici gücünden esinlenerek özellikle güzel ülkemizin bu günlerde böyle sanatsal etkinliklere çok ihtiyacı var. Çünkü sanat aynı zamanda kopuklukları bir araya getiren birlik, kardeş ve barışın içerisinde atmosfer sağlayabilen bir etkinliktir." dedi.

whatsapp-image-2018-10-21-at-13.19.46.jpeg

Hayaller, cesaret ve emek ister

'Her Nota Bir Umut' projesi kapsamında İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği'nin ev sahipliğinde İzmir'de ikamet eden hasta çocuklar ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisi Servisi ve Kemik İliği Nakli Merkezi yararına düzenlenecek konsere  İzmirlilerin yoğun ilgisi oldu.  Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nden gerçekleşecek gecede tüm koltuklar doldu. Bu anlamlı gece için  İzmirlilerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı  memnun  olduklarını belirten  Her Nota Bir Umut Projesi'nin Sanat Danışmanı ve Koordinatörü Karşıyaka Belediyesi Konservatuvarı Piyano Eğitmeni Nilüfer Güzel ve ev sahibi İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Başkanı Sevil Ozan, Konser için destek olan basta Karsiyaka Belediyesi Baskani Huseyin Mutlu Akpinar'a tum sponsorlara ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.