ABD Askerleri Rus Kalesinde Poz Verdi! İnfial Yarattı!

ABD Askerleri Rus Kalesinde Poz Verdi! İnfial Yarattı!

Estonya ile Rusya sınırında bulunan Ivangorod kalesinin önünde ABD askerlerinin çektirdiği iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyada tartışma yarattı

Rusya'nın 'agresif politikalarına' karşı Baltık ülkelerine konuşlanan NATO birliklerinin çektirdiği iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyada tartışma yarattı.
 
Doğruluğu henüz teyit edilemeyen fotoğrafta, ABD askerlerinden oluşan bir NATO birliğinin, Estonya ile Rusya arasındaki sınırda bulunan İvangorod kalesinin önünde ABD bayrağıyla poz verdiği görülüyor.
 
Askerlerin kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşıldığı belirtilen ve internette hızla yayılan fotoğrafla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Rus sosyal medya kullanıcıları fotoğrafı 'provakatif' olarak tanımladı.
 
NATO ülkelerinin sürekli Rusya'nın 'agresif politikalarından' bahsettiğini hatırlatan sosyal medya kullanıcıları, tartışma yaratan fotoğrafın bu görüşle tezat oluşturduğunu söyledi.
 
Bazı Rus sosyal medya hesapları ise İkinci Dünya Savaşı sırasında aynı kalenin önünde Alman askerlerinin bulunduğu bir kareyi paylaşarak, "Tarihi unutmayın" yorumunda bulundu.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Haberturk

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.