ABD'de 4 Türk Kayboldu Polis Bakın Aramayı Neden Bıraktı

ABD'de 4 Türk Kayboldu Polis Bakın Aramayı Neden Bıraktı

ABD'de avlanmaya çıkan 4 Türk kayıp!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde avlanmaya çıkan 4 Türk kayboldu. Barış Kavukçu, Berkay Sürmeli, İsa Emre Elvermez, İlkay Zaman'dan 48 saattir haber alınamıyor. Kayıplardan birinin kız arkadaşı ABD polisinin 'maliyet yüksek' diyerek aramaları durdurduğunu ileri sürdü. Karar'ın haberine göre ABD Kaliforniya'daki Santa Clarita avlanma bölgesinde avlanmaya çıkan 4 Amerikan vatandaşı Türk kayboldu. Avcılık konusunda deneyimli olan Barış Kavukçu, Berkay Sürmeli, İsa Emre Elvermez, İlkay Zaman'dan 48 saattir haber alınamıyor. Türklerin D11 ve D13 adı verilen bölgeler arasında kaybolduğu öğrenildi. Amerikan polisi ve korucular Türleri bulmak için alarma geçti.
 
Türklerin kaybolduğu bölgede aramalarını sürdüren bölge korucularının henüz bir ipucuna ulaşamadığı belirtildi.
 
TÜRK DERNEĞİ YARDIM ÇAĞRISI YAPTI
 
ATASC (Güney Kaliforniya Amerikalı Türkler Derneği) ise kaybolan Türkelrin bulunması için çağrı yaptı. Çağrıda "Son 12-24 saat içinde eğer bu beyleri veya araçlarını görüp hakkında bir şey duyduysanız/duyarsanız lütfen haber verin" denildi. Açıklamada Barış Kavukçu, Berkay Sürmeli, İsa Emre Elvermez, İlkay Zaman'ın bölgeye geldikleri aracın marka ve plakası da paylaşıldı. Gümüş rengi AUDI A8 marka aracın plakası 6YRB698.
 
Kaybolan Türklerden İlkay Zaman'ın Twitter hesabından 6 Kasım Pazar günü son paylaşımı yaptığı belirlendi. 
  
POLİS MALİYET HESABI YAPTI, ARAMALARI DURDURDU!
 
İlkay Zaman'ın Facebook sayfasında da kız arkadaşı yardım için paylaşımlarda bulunuyor. Zaman'ın kız arkadaşı ABD polisinin 'maliyeti çok yüksek' diyerek aramaları durdurduğunu ileri sürdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.