ABD'li Şarkıcıdan Çirkin İstanbul Yorumu

ABD'li Şarkıcıdan Çirkin İstanbul Yorumu

ABD'li şarkıcı Cher İstanbul saldırısıyla ilgili skandal bir tweet atınca eleştiri oklarının hedefine oturdu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin ünlü şarkıcılarından olan aynı zamanda oyunculuk da yapan 70 yaşındaki sanatçı İstanbul saldırısı ile ilgili Twitter'da çok çirkin bir paylaşıma imza attı. İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısına yönelik mesaj atmak isteyen sanatçı yaptığı paylaşımın ardından hedef tahtasına oturtuldu. 

ABD'li şarkıcı Cher, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen intihar saldırılarının ardından Türkiye'ye destek mesajı atmaya çalıştı. "Türkiye havalimanındaki masum insanlar için hepimiz dua ediyoruz" ifadesini kullanan şarkıcı mesajın sonunda bomba ve patlama emojisi kullanınca birçok kullanıcı tarafından eleştiri oklarının hedefi oldu.

"Samimi değilsin!"

Cher'e tepki gösteren birçok sosyal medya kullanıcısı "Samimi değilsin" mesajı atmaya başladı. Bazı kullanıcılar ise şarkıcıyı duyarsızlıkla suçlarken, bazıları da Cher'ın yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi. Bir kullanıcının "Gerçekten mi Cher? Bomba emojisi mi? Büyü biraz! ve "Büyü biraz demek istiyorum ama senin yaşında bu nasıl olacak? Çok duyarsızsın!" demesi ise dikkat çekti

Özür diledi...

Gelen tepkilerin ardından özür mesajı yayınlayan Cher, 140 karakter sınırına atıfta bulunarak, yaptığı paylaşımın bahanesi olmadığını ve daha çok şey anlatabilmek için bomba ve patlama emojilerini kullandığını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.