''ABD’nin bakışı hastalıklı''

''ABD’nin bakışı hastalıklı''

Bahçeli, Cerablus operasyonuna desteklerinin tam olduğunu söyleyerek, ABD’nin terör örgütleri konusunda ikircikli bir tavır takındığını ifade etti.

MHP lideri Bahçeli gündemdeki sıcak konuları değerlendirdi. Türkiye’nin desteğiyle Özgür Suriye Ordusu tarafından başlatılan DAEŞ’i temizleme operasyonu hakkında konuşan Bahçeli, “Meskur askeri müdahale yerindedir, haklıdır” dedi. 

YPG TERÖR ÖRGÜTÜ

Cerablus'u DAEŞ'ten arındırırken, boşalan alana YPG'nin yerleşmesine hiçbir şart altında müsaade
edilmemesi gerektiğinin altını çizen Bahçeli, “Bu terör örgütü Fırat'ın doğusunda kalsa, batısında kalsa ne olacak. Terör örgütü, terör örgütüdür” ifadelerini kullandı. Bahçeli, “FETÖ konusunda ikircikli bir tavır takınan ABD'nin PKK ve PYD'ye bakışı da hastalıklıdır. Menbiç'in kontrolü de sağlanmalıdır” şeklinde konuştu. 

Küresel saldırının acımasız komplosu 

“20 Temmuz 2015'ten bu yana kanımız dökülmektedir. Bu önü arkası çalışılmış, küresel bir saldırının acımasız komplosudur. Saldırganlık yoğun, sistematik ve acımasızdır. Türkiye bir risk dalgasıyla pençeleşmektedir.”

Kılıçdaroğlu’na tören eleştirisi

Amensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, Beştepe’deki adli yıl açılış törenine katılacağını belirterek, "Ana muhalefet lideri Beştepe’deki açılışa gitmekte hangi sakıncayı görüyor anlamak zor" dedi.

MHP hükümetin arkasında duracak 

“MHP, hükümetin ardında sağlam şekilde duracaktır. İnsanlığın yüz karası bu terör örgütü Rakka'dan da çıkarılacaktır. Üst akla, milli akılla cevap verme zamanı çoktan gelmiştir. Devletteki tahribatı gidermek için AK Parti de ortak akla riayet etmelidir.” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.