Abdül Batur Büyükşehir için başvurusunu yaptı

Abdül Batur Büyükşehir için başvurusunu yaptı

Adı büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için geçen ancak son güne kadar sessizliğini koruyan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, beklenen başvurusunu yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e sunan Başkan Batur, “Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime ve bu görev verilirse en yüksek oyla bu kenti yönetmeye talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

CHP’de aday adaylık başvurularının bitmesine bir saat kala CHP İzmir İl Başkanlığı’na gelen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için beklenen başvurusunu resmen yaptı.

İl Başkanı Deniz Yücel’e dosyasını sunan Başkan Abdül Batur, “Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime ve bu görev verilirse en yüksek oyla bu kenti yönetmeye talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yolumuz açık olsun. Hepimize ve kentimize, partimize hayırlı olsun” dedi.

GÖREV VERİLİRSE KENTİ EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETECEĞİME İNANIYORUM

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Abdül Batur, aday gösterilmesi durumunda kenti en iyi şekilde yöneteceğine inandığını söyledi.

Başkan Abdül Batur, “Bundan sonra eğer bize bu görev verilirse, bu kenti büyük bir hizmet anlayışıyla, objektif ve eşit değerde hizmet götürerek, halkla iç içe bir belediyecilik anlayışıyla barış içinde yönetmeye talibiz. Bu görev parti büyüklerimizce bize uygun görülürse, il ve ilçe örgütleriyle iç içe bu kenti en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyorum” diye konuştu.

DOĞDUĞUMUZ KENTE HİZMET AŞKIYLA…

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, önceki dönem büyükşehir belediye başkanları ile mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek başladığı konuşmasına, “Bugün biliyorsunuz büyükşehir belediye başkan adaylığı için son gün. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Aziz Kocaoğlu’nun bir dahaki dönem aday olmayacağını açıkladıktan sonra çeşitli görüş alışverişinde bulunduk. 4 dönem ve öncesinde 5 yıl İZBETON Genel Müdürlüğü'den gelen alt yapı ve kenti tanıma deneyimlerimiz ve en önemlisi doğduğumuz, büyüdüğümüz kente hizmet aşkı ile aday adaylığımızı açıklıyoruz” dedi.

HEPİMİZE ÖRNEK TEŞKİL EDEN AZİZ KOCAOĞLU’NA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Batur, “Bu kente hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Rahmete kavuşanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Bu kente on beş yıl iyi hizmetler üreten İzmir modeli kırsal kalkınma modeliyle hepimize örnek teşkil eden sayın Aziz Kocaoğlu’na da buradan teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.