Abdül Batur: Güzel İzmirimize hoş geldiniz

Abdül Batur: Güzel İzmirimize hoş geldiniz

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Selanik'ten İzmir'e gelen feribotu sevinçle karşıladı.

MEDYA EGE- Ege’nin iki yakasını birleştiren Selanik-İzmir arası vapur seferleri resmi olarak başladı. Yunanistan’ın Selanik kentinden dün 17.00’da kalkan Smyrna di Levante feribotu, 119 yolcu 74 mürettebat ile İzmir limanına yanaştı.

s190688.jpg

"HOŞ GELDİNİZ"

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur konuya ilişkin olarak bir açıklama yaparak memnuniyetini dile getirdi. Selanik ve İzmir kentleri için feribot seferlerinin başlamasının çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Batur, açıklamasında "Selanik-İzmir arasını bağlayan deniz ve dostluk köprüsü olan Smyrna Di Levante gemisi, ilk seferinde Alsancak limanımıza yanaştı. Biz de geminin ilk seferi için düzenlenen törene katıldık Bu limanın bu şekilde değerlendirilmesi, iki ülke arasındaki bir köprünün kurulması çok önemli. Bu işe emek verenleri kutlamak istiyorum. Kentimize çok güzel bir hizmet oldu .İki şehir için de ticaret ve turizm açısından çok önemli bir adım atıldı. İki kenti birbirine bağladıkları için Levante Ferries şirketi ve ortaklarına teşekkür ederim. Güzel İzmirimize hoş geldiniz" ifadelerine yer verdi.

feyhlrnxgamqetj.jpg

YOLCULUK ÜCRETİ 81-150 EURO ARASI

Haftanın 6 günü gerçekleştirilecek olan Selanik-İzmir arasındaki feribot seferlerinin ücretleri, kişi başı 81 Euro ile 150 Euro arası olarak belirlendi. Kendi aracıyla gitmek isteyenlerin ise 150 Euro ödeyeceği öğrenildi.

feyhjd8xeaesajc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.