'Abi Deme Lazım Olur'a 12 Yıl Hapis

'Abi Deme Lazım Olur'a 12 Yıl Hapis

Bir servis şoförü 9. sınıfta okuyan bir kız öğrenciye abi deme lazım olur diyerek öpmeye çalışınca 12 yıl ceza aldı.

Antalya Kepez'de lise öğrencilerini servisle evden okula götüren bir adamın serviste bulunan bir kız öğrenciye "abi deme lazım olur" diyerek öpmeye çalışınca kız ve ailesi şikayetçi oldu. Taciz iddiasıyla yargılanan servis şoförü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Kullandığı servisin şoförüne abi diyen liseli kız her seferinde servis şoföründen "abi deme lazım olur" cevabını aldı. Taciz iddiasını ailesine taşıyan liseli şoförün kendisini öpmeye çalışıp "Bana abi deme, lazım olur" dediğini öne sürdü. Mahkemede ifade veren genç kız "Servisten en son ben iniyordum. Diğer arkadaşlarım servisten indikten sonra C.G. bana ’Kıyafetlerin çok güzel, bacakların çok güzel’ diye konuşuyordu. Ben kendisine ’abi’ diye hitap ediyordum. ’Bana abi deme, bir gün lazım olur’ diye karşılık veriyordu. Sebebini bilmiyorum. Kendisini uyardım. Serviste kimse yokken beni dört kez yanağımdan öptü. Her seferinde durumu anneme söyledim. Ancak açık bir şekilde anlatmadım. Arkadaşlarım da bana inanmadı. Ben de konuşmaları kayda aldım ve okul müdürüne bildirdim" şeklinde konuştu.

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava şoför aleyhine bitti.
 
Bütün erkekler şerefsiz demesine kızmış

Tutuklu olarak yargılanan servis şoförü kızın suçlamalarını kabul etmezken, neden suçlandığını da bilmediğini öne sürdü. Kızın aldığı ses kaydındaki sesin kendisine sahip olduğunu kabul eden veren şoför "Mağdure arka koltukta otururken cama sert bir şekilde vurdu. Ben de buna tepki gösterdim. Bu yüzden benimle bir müddet konuşmadı. Gönlünü almak için özür diledim. Tokalaştık ve olayı tatlıya bağladık. İkinci dönem başında ise mağdure, Süleyman C. adlı öğrencinin araçtan inişini engelledi. Tartıştılar. Mağdure bu öğrenciye ’Şişko sığamadın mı’ diyerek hakaret etti. Süleyman araçtan indikten sonra ’Siz erkekler hepiniz şerefsizsiniz’ diye beyanda bulununca ben tepki gösterdim. Durumu okul idaresine bildireceğimi söyledim. Ertesi gün taraflar arasında bir tatsızlık olmadığını görünce bildirmedim. Benim kendisini taciz etmem, sıkıştırmam söz konusu değildir." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.