Abidin Dino Parkı, modern görünümüyle hizmete açıldı

Abidin Dino Parkı, modern görünümüyle hizmete açıldı

Karabağlar Belediyesi, Abidin Dino Parkı’nı yenileyerek modern bir görünüme kavuşturdu.

Karabağlar Belediyesi, Selvili Mahallesi'nde bulunan Abidin Dino Parkı’nı baştan sona yenileyerek modern bir görünüme kavuşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü'yle Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla tamamlanan park, yeni yüzüyle vatandaşların kullanımına sunuldu.

Yenileme çalışmaları kapsamında parkın büyük bölümü yeşil alan oldu. Spor ve çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu ve dinlenme alanları kazandırıldı.

abidin-dino-parki-bastan-sona-yenilendi-1.jpg

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 58 mahallesi bulunan Karabağlar’daki parkları, belirlenen program doğrultusunda elden geçirdiklerini söyledi. Baştan sona yenilenen parkların vatandaşların beğenisini kazandığını belirten Başkan Selvitopu, “Karabağlar 60-70 yıl önce başlayan çarpık kentleşmeden en çok etkilenen ilçelerin başında geliyor. Vatandaşlarımızın soluk alıp dinlenebilecekleri, çocuklarımızın özgürce koşturabileceği bu tür yeşil alanlara çok ihtiyaç olduğunun farkındayız. Bu nedenle bulabildiğimiz ve imar koşulları uygun her boş alanı parka dönüştürüyoruz. Zamana yenik düşen parklarımızı da kendi ekiplerimizle baştan sona yeniliyoruz” dedi.

abidin-dino-parki-bastan-sona-yenilendi-2.jpg

Karabağlar Belediyesi'nin ilçedeki parkları baştan sona yenilemeye ve vatandaşların nefes alabilecekleri yeni alanlar yaratmaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “500 bin insanımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak, herkese eşit hizmet götürmek için çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.