Açıklama bekliyoruz!

Açıklama bekliyoruz!

​​​​​​​İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Bostanlı’da hayata geçireceği Opera Binası projesinin şantiye alanının kaçak elektrikle aydınlatıldığı iddiasına ilişkin Gediz Elektrik'ten hala bir açıklama yok.

Bilindiği gibi mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Bostanlı Mavişehir'deki alanda yine İzmir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ihale ile opera binası inşa ediliyor. Binanın inşaat ihalesini alan firma şantiye alanında çalışmalarına başladı. 

Ancak firmanın şantiye alanını ilginç bir şekilde caddelerdeki aydınlatma direklerine ek projektörler takarak aydınlattığını İzmir gündemine taşıdık.

Bizim Gediz Elektrik firmasından bu konuyu aydınlatması için gönderdiğimiz soruların ardından o aydınlatma projektörleri sökülmüş, aydınlatma direkleri eski haline getirilmişti.

gediz-elektrik-uyuyor-mu.jpg

BİR KEZ DAHA SORUYORUZ

Vatandaşa yönelik kaçak elektrik şikayetlerinde kimsenin gözünün yaşına acımayan Gediz Elektrik, bu iddialara karşı ise sessiz kalmayı tercih ediyor.

Eğer söz konusu iddia doğru ve kaçak elektrik kullanıldıysa, bunun bedelini Gediz Elektrik’in cebinden karşılamayacağını ve bunun İzmirliye fatura edileceğini biliyor, bir kez daha o soruları Gediz Elektrik yetkililerine soruyoruz.


1 – İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka ilçesi Bostanlı semtinde yaptırmakta olduğu Opera binası inşaat alanının aydınlatmasında kaçak elektrik kullanıldı mı, ne kadar süre kullanıldı, sorumlusu İzmir Büyükşehir Belediyesi mi yoksa inşaat işini alan firma mı?


2 – Aydınlatma direklerine monte edilen aydınlatma projektörleri ve güvenlik kameraları, konuya ilişkin haberlerin yayınlanmasından sonra kim tarafından söküldü?


3 – Bu konuda yargıya herhangi bir şikayet aksettirildi mi, Gediz Elektrik herhangi bir soruşturma veya inceleme yaptı mı? Yaptıysa hangi sonuca ulaşıldı?

izmir-buyuksehir-opera-binasi-kacak-elektrik3(2).jpgizmir-buyuksehir-opera-binasi-kacak-elektrik2(1).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.