Açıklama yapmak zorundasınız

Açıklama yapmak zorundasınız

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşım üzerine Efes Selçuk Belediyesi'nden bir açıklama bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, resmi sosyal medya (Instagram) hesabından bir fotoğraf paylaşarak şu notu düştü; "Deşifre ediyorum, bir vatandaşımız attı. 34 plakalı bir araç (Basın mensubu kartı aracın ön camında), önce sahile poşet yerleştirip sonra fotoğrafını, buna haber diyor. Bizler daha neler göreceğiz acaba! Siyaset bu mu? Peki ya haber anlayışı! Plakayı kapatıyor ve yargıya teslim ediyorum. Teşekkürler Duyarlı Efes Selçuk sever."

saldiriya-ugrayan-selcuk-belediye-baskani-filiz-12569089-8962-amp.jpg

Efes Selçuk Belediyesi'ne sesleniyoruz; "Görüntüleri çeken kurum belli. Görüntülerin yayınlandığı TV kurumu belli. Adeta bir karalama kampanyası yaparak bir paylaşım yaptınız. Konuyla ilgili Efes Selçuk Belediyesi bir açıklama yapacak mı?"

dilek-gappi-kimdir.webp

Konuyla ilgili görüştüğümüz İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ise, "Başkan paylaşımı yaptıktan sonra zaten gündemimize almıştık bu konuyu. Perşembe günü yapacağımız toplantı sonrası konuyla ilgili bir açıklama yapacağız" dedi.

whatsapp-image-2023-07-31-at-15-16-31.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.