Ada’da Yaşam Dergisi 100. sayı ile okurlarıyla buluşuyor

Ada’da Yaşam Dergisi 100. sayı ile okurlarıyla buluşuyor

Kuşadası’nda 2009 yılında yerel ve ulusal gazetecilik yapan Tülay Aksay tarafından yayın hayatına başlayan Ada’da Yaşam Dergisi 100. Sayısı ile okuyucularıyla buluşuyor.

Genel Yayın Yönetmenliğini Tülay Aksay, Yazı İşleri Müdürü ve sahibi Sinem Aksay Ermiş, grafik tasarım Elvin Ermiş, reklam ve abonelik sorumlusu Ufuk Aksay’ın yaptığı dergi, magazin, turizm, aktüalite, sanat, spor ve sağlık konularında yerel ve ulusal haberlerle yayın hayatına devam ediyor.

Yayın hayatına başladığından günümüze kadar büyük bir emek ve özveriyle dergiyi okuyucuyla buluşturduklarını söyleyen Tülay Aksay, “Kuşadası’na yeni bir soluk ve farklı bakış açısı getirmeye çalıştığımız Ada’da Yaşam, okurlardan, turizmcilerden, vatandaşlardan destek gördü. Zaman zaman 176-200 sayfa çıktık. Tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile yerel magazine, aktüaliteye, sanata yer verdik. Arada geçen sürede binleri bulan düğün, nişan, sünnet, doğum günlerinin tanığı olduk. Mutlulukları paylaştık. Bizi yüreklendiren, bize destek olan herkese Ada’da Yaşam ailesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

,,.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.