Adalet Bakanlığı bürokratları Urla'da

Adalet Bakanlığı bürokratları Urla'da

Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar bürokratlara Urla’nın tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdiler.

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı bürokratları Urla’yı ziyaret etti. Bürokratların Urla ziyaretine Cezaevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, İzmir Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Korkmaz, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Mehmet Fatih Öztürk, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Alpaslan Azapağası, savcılar ve savcı vekilleri katıldı.

Bürokratlar, Dünyada varlığını sürdüren tek tahaffuzhane olma özelliği ile zamana direnerek ayakta kalma savaşı veren Karantina Adası’ndaki tahaffuzhane binasını, Klazomenai kentinin kalıntıları arasında bulunan tarihin en eski zeytinyağı işliğini, Necati Cumalı Anı ve Kültür Evi’ni ve Urla Malgaca Pazarı’nı gezdiler.

Necati Cumalı Anı ve Kültür Evi’ni ziyaret eden bürokratlara Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer ve İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin’de eşlik etti. Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar bürokratlara Urla’nın tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdiler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.