Adalet Günlüğü, Dikili'de okuyucuları ile buluşacak!

Adalet Günlüğü, Dikili'de okuyucuları ile buluşacak!

Önsözü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yazılmış olan "Turuncu'nun Seyir Defteri /Adalet Günlüğü" de 31 Ağustos'ta Dikili Atatürk Meydanı'nda okuyucuları ile buluşacak.

30 Ağustos'ta başlayacak ve üç gün sürecek olan konser, tiyatro, dans gösterileri, spor, sergi, atölye ve söyleşileriyle dikkat çeken dikkat çeken 'Dikili Kültür – Sanat, Demokrasi ve Emek Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Konser, tiyatro, dans gösterileri, spor, sergi, atölye ve söyleşilerin yer aldığı festivalde birbirinden ünlü isimler de Dikili’ye akın edecek.

whatsapp-image-2019-08-30-at-11.19.42-(2).jpeg

 Adalet Yürüyüşü, Maltepe Mitingi ve Çanakkale Adalet Kurultay günlüklerinin yer aldığı, önsözü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yazılmış olan "Turuncu'nun Seyir Defteri /Adalet Günlüğü" de 31 Ağustos'ta Dikili Atatürk Meydanı'nda okuyucuları ile buluşacak.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde Ankara Güven Park'ta 15 Haziran'da başlatılan, 9 Temmuz'da Maltepe Mitingi ile sonlanan Adalet Yürüyüşü CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı,Siyaset Bilimci Banu Özdemir tarafından kitaplaştırılmıştı. Kitap okuyucuları ile ilk olarak Tüyap Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda ,ardından Ankara, İzmir, Antalya, Edremit Kitap Fuarında okuyucuları buluşmuş ve yoğun ilgi görmüştü.

whatsapp-image-2019-08-30-at-11.19.42-(1).jpeg

Adalet Günlüğü 31 Ağustos Cumartesi 18 :30- 20:30 saatleri arasında Dikili Atatürk Meydanı' nda yazarı Banu ÖZDEMİR tarafından imzalanacak.

whatsapp-image-2019-08-30-at-11.19.42.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.