Adalet Günlüğü, Dikili'de okuyucularıyla buluştu!

Adalet Günlüğü, Dikili'de okuyucularıyla buluştu!

Dikili Kültür - Sanat, Demokrasi ve Emek Festivali’nde Adalet Yürüyüşü Günlüğü/ Turuncu’nun Seyir Defteri kitabının imza günü düzenlendi

Dikili Belediyesi tarafından gerçekleşen Dikili Kültür - Sanat, Demokrasi ve Emek Festivali’nin ikinci günü çeşitli etkinliklerle gerçekleşti. Sabah pilates ve aerobik ile başlayan ikinci gün etkinlikleri Boğaziçi Gösteri Sanatları Dans Atölyesi’nin Rembetiko dans atölyesi etkinliğiyle devam etti. Oyuncu ve Yazar Özgür Özgülgün’ün çocuklar ile oyun ve masal atölyesi ise renkli görüntülere sahne oldu. 

whatsapp-image-2019-09-01-at-15.35.34-(1).jpeg

Festivalin ikinci günü, Sokrates, Galileo, Sacco ve Vanzetti’nin yaşamları üzerinden hukuk sistemini sahneye taşıyan ,sanatçı Rutkay Aziz ve Taner Barlas ‘ın “Adalet Sizsiniz” oyunu ve Adalet Yürüyüşü Günlüğü/ Turuncu’nun Seyir Defteri isimli kitabın imza etkinliği ile son buldu.

 Önsözünü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yazdığı, 24 günlük Adalet Yürüyüşü ve Maltepe Mitingi' nin anlatıldığı,CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'nun anılarının da yer aldığı  "Turuncu'nun Seyir Defteri /Adalet Yürüyüşü Günlüğü" isimli kitap İstanbul, Ankara, İzmir ,Antalya ve  Edremit Kitap Fuarı' nda okuyucularıyla buluşmuş, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılanmıştı.

whatsapp-image-2019-09-01-at-15.35.34-(2).jpeg

Turuncu’ya Yoğun İlgi

Dikili Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen festivalde yüzlerce okuyucu ile bir araya gelen kitabın yazarı CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı ve Siyaset Bilimci Banu Özdemir “ Dikili’nin aydın,çağdaş ve demokrat insanları ile bir arada olmak çok keyifliydi. Adalet ,geçmişten geleceğe her daim yerini muhafaza edecek önemli bir kavram. Dikili Belediyesi üç gün süren büyük festivalinde bu önemli kavramı da tema olarak işlemiş. Bu ülkede adalet yeniden tesis edilinceye dek, çalışmaya ve mücadeleye devam edeceğiz.Bizleri yol arkadaşlarımızla buluşturan bu anlamlı organizasyonun ev sahibi Dikili Belediye Başkanı Sayın Adil Kırgöz’e ve ekibine çok teşekkürler.” dedi

whatsapp-image-2019-09-01-at-15.35.34.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.