ADALET YÜRÜYÜŞÇÜLERİ MENEMEN YOĞURDU İLE FERAHLADI

ADALET YÜRÜYÜŞÇÜLERİ MENEMEN YOĞURDU İLE FERAHLADI

15 Haziran’da Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, 21. gününde İstanbul’a doğru yürüyüşünü sürdürüyor.

Adalet Yürüyüşü'ne ilk günden itibaren destek veren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 21. gün etabında da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile omuz omuza yürüdü. Tarihi yürüyüşün 21. gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in yanı sıra; Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ömer Berk Gönençer, CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak ve İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Menemen Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.


Aynı zamanda Menemen Belediyespor’u hiçbir zaman yalnız bırakmayan vefakâr Menemen Gençlik Taraftar Grubu da “ADALET” yazılı sarı-lacivert tişörtleri ile yürüyüşe destek verdi.
30 derece sıcakta yürüyüş gerçekleştiren 15 bin kadar adalet yolcusuna 1. etap molasında Menemen yoğurdu ikram ederek ferahlamalarını sağlayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Adalet için yürümekten yorulmayacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.