Aday adayı başvuru rekoru Karabağlar'da!

Aday adayı başvuru rekoru Karabağlar'da!

Yerel seçimlerde belediye başkanlığı aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığında AK Parti Karabağlar, rekor kırdı.

Dün sona eren aday adaylık başvurusunda, belediye başkanlığı için 11 kişi aday adayı olurken, meclis üyeliği için sayı 120'in üzerine çıktı. AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, talep yoğunluğu yaşamalarının AK Partililerin Karabağlar'a birşeyler yapabilmek için harekete geçtiğinin göstergesi olduğunu belirterek, "Seçimler sonunda, güçlü belediye başkanı ve güçlü meclisle Karabağlar AK Belediyecilikle tanışacak" dedi.

AK Parti'de yerel seçimlerde dün meclis üyeliği aday adayılığı için son gündü. Son günde AK Parti ilçe teşkilatlarına belediye meclis üyesi aday adayı olabilmek için ard arda başvurular yapıldı. Dün mesai saati bitiminde AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na yapılan yoğun başvuruyla,  meclis üyeliği için aday adayı dosyasını verenlerin sayısı 120'in üzerine çıktı. Belediye başkanlığı adaylığı için ise,  11 adaya adayı dosyasını ilçe başkanlığına verdi.

İzmir'de aday adaylığı başvurusunda rekor kırdıklarını, yoğun talep aldıklarını belirten AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, yoğun talepten dolayı mutlu olduklarını, AK Partililerin Karabağlar için bir şeyler yapmak için görev talip olmalarının, Karabağlar'da belediyecilik adına bir çok şeyin yapılamadığının işareti olduğunu belirterek, "Dün başvuru süreleri dolduğunda, meclis üyeliği için aday adaylığını veren arkadaşlarımızın sayısı 120'in üzerine çıktı. Bu ilçeler bazında bir aday adaylığı başvuru rekoru. Başvrusu süresi bittikten sonra ilçemizi arayıp, 'biz de başvuracaktık' diyen insanlar da çok oldu. Genel Merkezimizin başvuru süresini uzatma kararı yok. Süre uzatma olursa rekorumuz daha da yukarı çıkacak gibi görünüyor." dedi.

Başkan Doğruca, "Bu kadar yoğun talebin olmasından dolayı ilçe teşkilatı olarak, ilçe sakinleri olarak mutluyuz. Herkesin Karabağlar'da göreve talip olması, Karabağlar'ın AK Belediyecilikle tanışmasının ilk işaretitdir. Karabağlar, AK Belediyicilikle tanışarak İzmir'in en güzel, en gelişmiş ve en yaşanabilir ilçesi olacaktır. Seçime, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nihat Zeybetçi'nin  önderliğinde, diğer ilçe başkan adaylarımız, meclis üyesi adaylarımızla, projelerimizle, fikirlerimizle gireceğiz. Nasıl bir Karabağlar düşündüğümüzü, istediğimizi vatandaşlara, sokak sokak dolaşıp teşkilatımızla birlikte anlatacağız. Seçim sonunda da Karabağlar'ı örnek AK Belediyecilikle tanıştıracağız" dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum