Aday adayı Baytekin: Her zaman Torbalı halkının hizmetinde olacağım

Aday adayı Baytekin: Her zaman Torbalı halkının hizmetinde olacağım

Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin bütün birikimleri ile Torbalı'ya hizmet etmeye hazır.

Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, çıktığı adaylık yolculuğunun 'Hem bir vefa, hem bir görev' bilinciyle başladığını belirterek "Ben Torbalı'da doğup Torbalı'da büyümüş bütün kazanımlarımı Torbalı'da elde etmiş bir kardeşinizim. Torbalı için çalışmak, Torbalı için üretmek ve ilçe halkının huzurunu düşünmek benim için vicdani ve siyasi bir sorumluluktur. Dün olduğu gibi, bugün yaptığım gibi, her zaman Torbalı halkının hizmetinde olacağım" dedi.

baytekin-her-zaman-torbali-halkinin-hizmetinde-olacagim-2402.webp

YILDIRIM BAYTEKİN KİMDİR?

Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, Torbalı’da büyüyen ve yatırımlarını Torbalı’ya yapan eğitimci ve iş insanıdır. Yıldırım Baytekin,

*İlk ve orta öğrenimimin ardından Torbalı Lisesi’ne devam ederken Torbalı Sporun amatör ve profesyonel futbol takımlarında yer aldı

*Akdeniz Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü bitirdi.

*Üniversite sürecinde Atatürkçü Düşünce Derneğine, tarih ve felsefe kulüplerine üye olup buralarda aktif rol aldı.

*Evli, 1 kız 2 erkek çocuk babasıdır.

*2000 yılında C.H.P üyesi oldu.

* 2001 yılında C.H.P Torbalı İlçe Başkanlığına seçildi ve bu görevini 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde Torbalı’nın Cumhuriyet tarihindeki ilk milletvekilinin seçildiği ve 2004 yerel seçimlerine kadar bu görevini sürdürdü.

*2001 yılında itibaren sırasıyla Özel Torbalı Dershanesi’nde, Özel Seç-Test Dershanesi ve ABC Dershanesi’nde tarih öğretmenliği yaptı.

*2004 yılında C.H.P Torbalı delegesi sıfatını kazandı. 2000 ve 2004 yılları arasında çeşitli yerel gazetelerde yazılar yazıp, röportajlar yaptı.

*2004 ve 2009 yerel seçimlerinde C.H.P den Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adayı, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde ise Belediye Başkanı aday adayı oldu.

*2005 yılında Özel Özdere Uğur Dershanesi’ni açarak kurucu müdürlüğünü yaptı.

* Şubat 2008’de Torbalı Uğur Dershanesi’ni, 2014 yılında ise yine eğitimde Ulusal bir marka olan Torbalı Bahçeşehir Koleji , 2022 yılında Tire Uğur Okullarını , Kemalpaşa ve Ödemiş ilçelerinde de Kurslar açmak suretiyle İzmir Güney Bölgesinde bu kurumların kurucusu ve eğitim koordinatörü olarak hayatını eğitime adamış birisi olarak bu alanda çalışmalarına devam ediyor.

*2019 Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi.

*Ekim 2023’te ise Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.