Adaylığı düşürülen Doyuran’dan Kırgöz’e: Adil Hazretleri in meydana seçimi orada kazan!

Adaylığı düşürülen Doyuran’dan Kırgöz’e: Adil Hazretleri in meydana seçimi orada kazan!

Dikili Belediye Başkanlığına bağımsız aday olan Kemal Doyuran’ın adaylığı İl Seçim Kurulu tarafından düşürülmüştü. Adaylığı düşürülen Doyuran, Adil Kırgöz’e “Adil Hazretleri, in meydana seçimi orada kazan, karşında halk var!” diyerek seslendi.

MEDYA EGE – Dikili'de İl Seçim Kurulu, bağımsız belediye başkan adayı Kemal Doyuran'ın adaylığını CHP’den adaylık dosyasını zamanında çekmemesi nedeniyle düşürmüştü. Doyuran, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak konuyla ilgili açıklama yaptı. Doyuran, “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı ilk önce seçim kuruluna adaylığımın düşürülmesi için müracaat etmiştir. İlçe Seçim Kurulu oy birliğiyle reddetmiştir. Daha sonra İl Seçim Kurulu’na müracaat yapılmıştır. Hukuka uygun olmayan kararla adaylığım düşürülmüştür. Elimizdeki örnek bir kararla yarın Yüksek Seçim Kurulu’na başvuracağım ve hak ettiğimiz adaylığı alacağım. Sizin sesiniz, halkın sesi asla susmayacak” dedi.

“ADİL HAZRETLERİ İN MEYDANA SEÇİMİ ORADA KAZAN”

Bağımsız adaylığı düşürülen Doyuran, CHP Dikili Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz’e de seslenerek, “Adil Hazretleri, in meydana seçimi orada kazan, karşında halk var. Asla dönmeyeceğim. Benden korkma bu kadar. Ben senden hiç korkmadım. Yanımda halk yukarıda hak var” ifadelerini kullandı.

“DİKİLİ’Yİ HİLEDEN KURTARACAĞIZ”

Doyuran, kendisine destek olan Dikili halkına teşekkür ederek, “Korku imparatorluğuna, zorbalığa, haksızlığa karşı dimdik ayaktayız. Yolumuza devam edeceğiz, yürüyoruz, yürüyeceğiz. Bugün saat 19.15’te Ziraat Bankası’nı karşısındaki seçim büromuzda buluşup, ilk ev ziyaretimize daha kalabalık el ele yürüyeceğiz ve bu Dikili’yi hileden kurtaracağız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.