ADD Ayvalık hizmet binasını açtı!

ADD Ayvalık hizmet binasını açtı!

Ayvalık Belediyesi’nin  katkılarıyla yapımı tamamlanan Ayvalık Atatürkçü Düşünce Derneği hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. 

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, binanın Ayvalık halkının parasıyla yapıldığını hatırlatarak,  desteklerini esirgemeyen Ayvalıklılara teşekkür etti. Başkan Ergin, “Eski başkanlarımızdan Ahmet Tüfekçi’den bugüne kadar, gerek yer tahsisi, gerek temel atılması, gerek kaba insaatı aşamalarında destek olan tüm yönetimlere, meclis üyelerine teşekkür ediyorum. 15 Eylül gibi Ayvalık’ın kurtuluşunun kutlandığı bu önemli günde,  Atatürkçü Düşünce Derneği gibi bir derneğe hizmet binasını bitirip teslim etmenin haklı gururunu yaşıyorum” dedi.

ADD Ayvalık Şube Başkanı  Ahmet Üzgeç de temel atımından son kiremitin konulmasına kadar geçen zaman içinde hiçbir karşılık beklemeden çalışan  geçmiş belediye başkanları ile personeline  teşekkür etti. Üzgeç, Ayvalık Belediyesi’nin katkıları nedeniyle Başkan Ergin’e teşekkür plaketi sundu.

0-(6)-114.jpg

ADD’ye yirmi beş yıllığına tahsis edilen binanın girişinde sergi salonu, üst katında  ise toplantı odaları hizmet verecek. Ayvalık Belediyesi  mimar ve mühendisleri  tarafından projelendirilen bina Selanik’teki Atatürkevi ve  Ayvalık mimarisine uygun olarak tasarlandı. ADD hizmet binasından kendi faaliyetlerinin yanı sıra diğer sivil toplum örgütleri de yararlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.