ADD Genel Başkanı Foça'da

ADD Genel Başkanı Foça'da

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt Foça'yı ziyaret etti.

İzmir’in Kurtuluşu’nun 101.Yıldönümü törenlerine katılan ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt Foça’ya geldi. ADD Foça Şube Başkanı Ali Altunbahar ve yönetim kurulunca karşılanan Bozkurt ve beraberindekiler bir süre ilçe binasında üyelerle sohbet ettiler. Üyelerin kendi el emeği bazı ürünleri, yazar Cevat Yıldırım’ın Foça tarihi ile ilgili kitapları hediye etmesinin ardından birlikte toplu fotoğraf çektirildi.

Küçükdeniz sahilinden Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı’na yürüyerek gelen konuk ve üyeler, burada, Foça’nın ünlü Karataş Efsanesi’ni temsilen konulan Karataş Heykeli’ne ayak bastılar. Balıkçı Heykeli önünde ve üzerinde oynayan çocuklarla şakalaşan Hüsnü Bozkurt, meydanda karşılaştığı Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile de kısa bir süre sohbet etti.

sube-binasi-onu-1.jpg

Foça’yı ve Foça’lı ADD’lileri ziyaret etmekten mutlu olduğunu belirten ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun kendilerini derinden üzdüğünü söyledi. Hüsnü Bozkurt; “İzmir'in kurtuluşunun daha doğrusu Türkiye'nin kurtuluşunun yüz birinci yılında daha önce konuştuğumuz üzere her yıl dokuz Eylül'de İzmir'de olma programımızı bu yıl da gerçekleştirmekten çok mutluyum.Aslında on günlük bir Ege turuna çıktık. Üç gün Bodrum’ da değişik etkinliklerde bulunduktan sonra dün akşam Manisa'da panelimiz vardı. Bugün sabah İzmir’in Kurtuluşu törenlerine katıldık, yürüyüşe katıldık. Oradan da Foça Başkanımız Ali Bey'in daveti üzerine şimdi Foça'dayız. Derneğimizin şubesini ziyaret ettik. Burada değerli üyelerimiz ile selamlaştık.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.