ADD Genel Başkanı İzmir’e geliyor

ADD Genel Başkanı İzmir’e geliyor

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Prof Dr. Süheyl Batum Devrim şehidi Kubilay için 23 aralık pazar günü Menemen’de düzenlenecek anma, laiklik yürüyüşü ve miting için İzmir'e geliyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği İzmir Şubeleri Eşgüdüm Başkanı Mustafa Gürkan yaptığı yazılı açıklamada:

Cumhuriyete ve devrimlere sahip çıkmak için tüm yurtseverleri 23 Aralıkta Menemen’e davet ediyoruz.Pazar günü genel başkanımız Sayın Prof.Dr.Süheyl Batum'da aramızda olacaktır.

“İRTİCAYA GEÇİT YOK” DEMEK İÇİN 23 ARALIK’TA MENEMEN’DEYİZ"

Mustafa Fehmi Kubilay’ın katledilişinden 88 yıl sonra, irticanın karanlığı bir karabasan gibi ülkemizin üzerinde.

Demokrasinin tüm olanaklarını kullanarak ülke yönetimini ele geçiren anlayış; toplumsal barışın, demokrasinin en önemli unsuru laikliği ortadan kaldırmaya yönelik uygulamaları ile gerçek kimliğini ve amacını açıkça ortaya koymuştur.

İktidar; yasal düzenlemelerle, eğitim sistemindeki değişiklerle, bürokraside, eğitimde, yargıdaki kadrolaşmalarla, Türkiye Cumhuriyeti’ni köklü bir din devletine dönüştürme operasyonu sürdürmektedir.

Din ile yönetilmek, ortaçağ karanlığında kaybolmak demektir. Birey olmanın en temel hak ve ödevlerinin, etik değerlerin, bir dine mensup olmakla var olması; dünyanın hiçbir yerinde demokrasi ile tanımlanamaz, kabul edilemez.

İktidar, insan olmanın temel erdemlerini bir dine, hatta o dinin bir mezhebine bağlayarak derin bir ayrışmanın yolunu açmış, dünyayı yöneten küresel sermayeye, Büyük Ortadoğu Projesini gerçekleştirebilmesi için, islam coğrafyası efendiliği karşılığında bu vatanı satmıştır!

Kızlı erkekli bir arada olmayı kendi “namus” sınırlarına sığdıramayanlara, asıl namussuzluğun vatanı satmak olduğunu anımsatırız.

Hiçbir etnik ya da inanç kimliğine bağlı olmaksızın Türküm diyen namuslu insanlar; demokrasi adına, barış adına, Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk’ün kurduğu nitelikleri ile yaşaması ve sonsuza dek sürmesi için mücadele etmekten bir an bile geri durmamışlardır.

Karşı devrimi gerçekleştireceklerini zannedenler, amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar karşılarında her zaman binlerce Kubilay bulacaklardır.

Bilimi dinin buyruğuna verenlere, hukuk devletini din devletine dönüştürmek isteyenlere, bölücülere açık kapalı destek verenlere, emperyalizmle işbirliği yaparak ülkeyi ve halkı soyanlara geçit yok demek için tüm yurtseverleri 23 Aralık 2018 Pazar  günü saat 09.00 da  Menemen İzban istasyonunda buluşmaya çağırıyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.