ADD İlçe Yönetimi ilk toplantılarını gerçekleştirdi

ADD İlçe Yönetimi ilk toplantılarını gerçekleştirdi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Selçuk Şubesi tarafından yeni seçilen yönetim sonrası tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Selçuk Şubesi'ne gönül verenlerin bir araya geldiği tanışma ve bilgilendirme toplantısında, derneğin eskiden olduğu gibi aktif ve faal olması için özverili çalışmaların artacağı konusunda fikir alışverişi yapıldı. Toplantıya katılan ADD gönüllüleri, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılıkla, önümüzdeki günlerde daha fazla etkinlik ve projeye imza atacaklarını ifade ettiler.

whatsapp-gorsel-2024-04-08-saat-12-13-20-bbe76b79.jpg

ADD Selçuk Şubesi Başkanı Kerim Akgüneş ve Disiplin Kurulu üyesi Yeşim Kopan'ında bulunduğu toplantıda her yaş grubundan 50 katılımcıya derneğin şu anki durumu ve ileride yapılacaklar hakkında bilgi verildi. Önümüzdeki günlerde daha büyük bir organizasyon ile tanışma toplantılarının düzenleneceğini belirten ADD Selçuk Şubesi Başkanı Kerim Akgüneş, daha önce aktif olan ancak uzun zamandır iletişimi kopmuş olan tüm üyelere teker teker ulaşmaya çalışacaklarını kaydetti. Siyaset üstü ve milli bir olgu olan Atatürkçü Düşünce Derneği'nin herkes tarafından yeniden uğrak, sosyal ve faal bir yer olmasını amaçladıklarını kaydeden Dernek Başkanı Kerim Akgüneş; "Bu derneğin Atatürkçü gençlere ihtiyacı var. Bu Derneği ayakta tutacak olan öncelikle gençlerimiz, Atatürkçü düşünceye bağlı olan yurttaşlarımızdır. Bu anlamda derneğimizin kapısı herkese açık olup, herkesi derneğimizin çatısı altına davet ediyoruz" dedi.

Toplantı sonunda yeni üye kayıtları kabul edildi.

whatsapp-gorsel-2024-04-08-saat-12-13-19-de7d10dc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.