ADD Karabağlar'dan yılın ilk konseri

ADD Karabağlar'dan yılın ilk konseri

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karabağlar Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu, 2023 yılı ilk konserini Şef Barış Doğan yönetiminde Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde verdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karbağlar şubesi Türk sanat müziği korosu 2023 'ün ilk konserini Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde verdi.Koronun geleneksel hale gelen konseri, davetliler ile çok sayıda vatandaş izledi.

dscn0177-a.jpg

ADD Karabağlar Şube Başkanı Galip Grebene açılış konuşmasında, “Birlikteliğimiz, hepimizin için de yaşattığı Mustafa Kemal Atatürk sevdasının olmasından kaynaklanıyor ve bununla gurur duyuyoruz. Bugün Atamızdan bize kalan emanetler için kanımızın son damlasına kadar savaşacağız. Bunu tıpkı Atatürk gibi hiçbir kişisel çıkar gözetmeksizin yalnızca çocuklarımızın geleceği için yapacağız. Aydınlığın ve çağdaşlığın simgesi olmaya devam edeceğiz. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen , koro şefimiz Doçent Dr sayın Barış Doğan’a, saz arkadaşlarına, koristlerimize ve siz değerli üyelerimize teşekkür ederiz.” dedi. Konser eski ve yeni 23 şarkının seslendirilmesinin adından hep bir ağızdan söylenen İzmir Marşı ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.