ADİDAS’IN KADINLARA ÖZEL AYAKKABISI BARÇIN’DA

ADİDAS’IN KADINLARA ÖZEL AYAKKABISI BARÇIN’DA

Barçın Spor, tüm dünyada tercih edilen spor markası Adidas’ın kadınlar için özel olarak tasarlanan yeni koşu ayakkabısını tüm mağazalarında müşterilerinin beğenisine sundu.

Barçın, Adidas UltraBoost X ATR modelini geliştirilen teknolojisiyle 3 kat fazla dayanıklılığı ve  her mevsim kullanılabilirliği ile spora ve koşuya önem veren kadınlarla buluşturuyor.

Türkiye çapına yayılan mağazalarıyla yıllık 10 milyonu aşan spor tutkununa hizmet veren Barçın Spor, kalitenin ve iyi hizmetin adresi olmaya devam ediyor. Dünyaca kabul gören ünlü spor markalarının son teknolojiyle geliştirilmiş ürünlerini tüketicilerle buluşturan Barçın, Adidas markasının UltraBoost X ATR koşu ayakkabısını güçlü, dayanıklı ve spordan vazgeçemeyen kadınlarla buluşturuyor. UltraBoost X ATR soğuk hava, kaygan ya da ıslak zeminlerdeki performansıyla dikkat çekiyor.

 

Koşullar ne olursa olsun bu koşu ayakkabısı ile odaklarını asla kaybetmiyorlar. Kadın ayakkabısının etkili boost orta tabanı, her adımda yastıklama ve enerji geri dönüşümü sağlıyor. Uyum sağlayan taban kemeri ile ayağı saran UltraBoost X ATR, su tutmaz Adidas Primeknit mükemmel örgü saya, yüksek bilek kısmı ve nefes alabilen file astarı ile ekstra koruma ve konfor sunuyor. UltraBoost X ATR her türlü hava koşulunda kullanıma uygun, özel desenli dış tabanı, ıslak ya da kuru, her türlü zeminde en iyi tutuşu sağlıyor. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.