Adil Gür'den Çarpıcı Anket

Adil Gür'den Çarpıcı Anket

Ünlü anketçi Adil Gür 'başkanlık' sisteminin konuşulduğu şu günlerde yaptığı son anket sonuçlarını açıkladı. İşte Adil Gür'ün açıkladığı son anket...

A Haber ekranlarında yayınlanan Söz Teması programında Adil Gür Yeni Anayasa için son kamuoyu anketlerini açıkladı. Adil Gür Yeni Anayasa çalışmaları, Başkanlık Sistemi gibi konularda halkın ne düşündüğüne dair yaptıkları araştırma sonuçlarını paylaştı. Partili seçmenin yeni anayasa hakkında düşünceleri, insanların başkanlık sistemi ve parlamenter sistem için düşünceleri, Türkiye'deki sistemin değişmesini isteyenlerin oranlarına dair çarpıcı veriler canlı yayında paylaşıldı.
 
BAŞKANLIK MI CUMHURBAŞKANLIĞI MI?
 
Adil Gür, " Ben bir yıldır Cumhurbaşkanlığı tabirinin halka daha yakın geldiğini söylüyorum çünkü başkanlık dediğinizde Fransa, ABD gibi Türkiye'nin çok da fazla haz etmediği yerlere gidiyor"
 
İşte Adil Gür'ün yaptığı son anket:
 

Adil Gür'den bomba anket! Başkanlık için...
video için tıklayın
 
ERDOĞAN DA "CUMHURBAŞKANLIĞI İSMİ SIKINTI DEĞİL" DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin anayasa değişikliği teklifi taslağına ilişkin, "Yapılan bu çalışmanın 'başkanlık' veya 'cumhurbaşkanlığı' olması hususunda şahsen benim açımdan herhangi bir sıkıntı söz konusu değil" dedi. Anayasa metnini görmeden detaylı değerlendirme yapmamasının daha doğru olacağını ifade eden Erdoğan, partili cumhurbaşkanı konusunda “Benim kanaatim; bir cumhurbaşkanının partisiyle ilişiğinin kesilmesi bir defa ülkedeki siyasi etkinliğin, aktif yapının zafiyet bulmasını getirir" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.