Adliye sarayının duygu dolu vedalaşması

Adliye sarayının duygu dolu vedalaşması

Karşıyaka Adliye Sarayında görevli Görev yeri değişen Cumhuriyet Başsavcı, Cumhuriyet Savcıları ve hakimlerin onuruna Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Dinçel tarafından bir vefa ve veda yemeği düzenlendi.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSYK) yaz kararnamesi ile Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Dalak Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına, bazı Cumhuriyet savcıları ve hakimler ise başka adliyelere atanmıştı. Karşıyaka Adliye Sarayında görevli Cumhuriyet Başsavcısı, savcı ve hakimlerinin başka adliyelere atanması nedeniyle düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Görev yeri değişen Cumhuriyet Başsavcı, Cumhuriyet Savcıları ve hakimlerin onuruna Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Dinçel tarafından bir vefa ve veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ali Rıza San, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Erdem Işık, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Dinçel, Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları, Ticaret Mahkemesi Başkanı, Cumhuriyet Savcıları, hakimler ve adliye personeli katıldı.

225-4606.jpg

Gecenin sunuculuğunu Başsavcı Özel Kalemi Burçin Koç’un yaptığı gecede müzik eşliğindeki yemekten sonra Karşıyaka’dan ayrılanlara birer plaket ve hediyeler verildi.

İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu yaptığı konuşmada; Karşıyaka’da görev yapmaktan çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu. “Yedi yılı aşkın süredir görev yaptığım Karşıyaka Adliye Sarayı’nda bütün çalışma arkadaşlarımla ahenkli bir çalışmanın mutluluğunu yaşadım. Sizlere teşekkür ederim” dedi.

Plaket verme sırasında yıllar önce başka yerlerde birlikte çalışanların yıllar sonra yine aynı yerde çalışma şansını yakaladıkları için mutlu olduklarını belirten konuşmalar sırasında duygulu anlar yaşandı.

225-4572.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum