ADM ve GDZ'in Mobil Uygulaması Beğeni Topluyor

ADM ve GDZ'in Mobil Uygulaması Beğeni Topluyor

Ege’de 5 ilde tüketicileri kaliteli ve kesintisiz enerjiyle buluşturan ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım Şirketlerinin ücretsiz mobil uygulaması beğeni toplamaya devam ediyor.

Tüketiciler mobil uygulama sayesinde anlık elektrik arızalarını ve sokak aydınlatma arızalarını hızlı bir şekilde bildirirken; yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında yapılan planlı kesintiler hakkında bilgi alabiliyor.
 
“8,6 Milyon Kişinin Hayatını Aydınlatıyoruz”

İki şirketin Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa illerinde yaklaşık 8,6 milyon kişinin hayatını aydınlattığını vurgulayan ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım Şirketleri İcra Kurulu Başkan Vekili Metin Demirdağ, “Teknolojik yatırımlarımızla hizmet kalitemizi ve tüketici memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için çalışıyoruz. Tüketicilerimiz için hazırlanan ve ücretsiz olan mobil uygulamamızın gördüğü yoğun ilgi bize yenilikçi çalışmalarımız için enerji veriyor.” dedi.

Faydalı Uygulama, Kolay İhbar Hızlı Müdahale

IOS veya Android işletim sistemli tüm cihazlarda uygulamanın ücretsiz indirilerek kullanabileceğine değinen Metin Demirdağ, “Tüketicilerimiz uygulama sayesinde yatırım ve bakım çalışmaları nedeniyle yapılan planlı elektrik kesintileri hakkında bilgi alabiliyor, anlık elektrik arızalarını ve sokak aydınlatma arızalarını bildirebiliyor Tüketicilerimiz tesisat bilgilerini uygulama tanımladıklarında; bir sonraki ihbarda adres bilgisini girmeye gerek kalmadan, uygulama adres bilgisini otomatik oluşturuyor. Bu yönüyle mobil uygulamamız oldukça faydalı ve kullanışlı oluyor.” şeklinde bilgi verdi.

Metin Demirdağ son olarak, “Kurumsal web sitelerimiz ve sosyal medya hesaplarımız ile alternatif iletişim kanalları sunarak tüketicilerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Sunduğu faydalar neticesinde mobil uygulamamız da çok beğenildi, her geçen gün indirilme sayısı hızla artıyor.” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.