ADÜ Teknokent'te 'depremzedelere yardım' adı altında mangal partisi verdiler!

ADÜ Teknokent'te 'depremzedelere yardım' adı altında mangal partisi verdiler!

Adnan Menderes Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Cemal İyem ve bir grup akademisyenin, Teknokent'te depremzedelere destek adı altında mangal partisi verdiği ortaya çıktı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, üniversite bünyesindeki Teknokent'te 23 Şubat 2023 akşamı tedbirli kıyafetle baskın yapmıştı. Baskında Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Cemal İyem ve bir grup akademisyeni ve idari personeli Kahramanmaraş depreminin ardından mangal partisi yaparken yakalamıştı.

Baskının ertesi günü Teknokent Genel Müdürü kendi Twitter hesabından “Adana ve Antepli öğrencilerimiz, firma yetkililerimiz, sendika temsilcisi kardeşimiz, hocalarımız ile bir araya gelerek beraber yemek yedik, sohbet ettik. Allah memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullanarak, mangal partisini depremzede öğrencilere mal etmeye çalıştı.

kapak-1-1024x576.jpg

Teknokent yönetimi ve firmalarının olduğu whatsapp grubunda depremde etkilenen üniversiteli öğrenciler için Teknokent bölgesinde bir moral yemeği düzenlediklerini iddia etti. Güvenlik kamerasıyla elde edilen görüntülerde whatsapp grubundaki konuşmaların aksini kanıtlayacak ve Cemal İyem’in ve yanındakilerin kendilerini savunmak için bu şekilde bir yalan söyledikleri ortaya çıktı. Mangal görüntülerinde herhangi bir şekilde bir öğrenci ya da depremzede olmadığı, sadece kendi şahsi keyifleri için bir mangal partisi yapıldığı ortaya çıktı.

Basın yansıyan haberler sebebiyle de Twitter’da bir açıklama daha yapan İyem, baskın yapılmadığını iddia etti.

Elimize ulaşan güvenlik kamerası görüntülerinde, mangal partisinde depremzede ve öğrencilerin olmadığı, öğretim görevlisi ve Teknokent Genel Müdürü Cemal İyem’in ve Teknokent yönetiminden olduklarını öğrendiğimiz sadece 6 kişinin mangalda olduğu ve herhangi bir depremzede ya da öğrencinin olmadığı, şahsi keyifleri için yapılan bir mangal partisi olduğu ortaya çıktı.

whatsapp-image-2023-02-28-at-15-22-56-1024x853.jpg

whatsapp-image-2023-02-28-at-15-23-48-693x1024.jpg

whatsapp-image-2023-02-28-at-15-23-01-1024x899.jpg

BAŞKENTİN SESİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.