’Afili Sorular Liyakat Sohbetleri' başlıyor

’Afili Sorular Liyakat Sohbetleri' başlıyor

Güneri Civaoğlu ile Ertuğrul Özkök’ün konuk olacağı organizasyonda, katılımcıların bağışları ile (TEV) Türk Eğitim Vakfı’ na katkı sağlanacak. 

Organizasyonun aydın Türkiye için birçok gencimizin eğitiminde can suyu niteliğinde bir destek yaratması hedefleniyor. Dört yılı aşkın bir süredir iş ve sanat hayatında önemli isimleri ağırlayan Liyakat Sohbetleri’ nin, gazeteci-yazar Gözde Yener Birman’ın moderatörlüğü ve organizasyonunda gerçekleştirilecek olan Afili Sorular ile el ele vererek, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında daha geniş kitlelere hitap etmesi planlanıyor.  Farklı bir yaklaşım ile sahnelenecek olan söyleşi, İzmirlilerin desteği ile uzun soluklu bir proje olarak  birçok alanda farkındalık yaratacak. 

Organizasyonun gerçekleşmesinde; İtaltur, Sevinç Koleji, Design by Arzu Baybal, She Agency, Photorium Tanıtım Fotoğrafçılık, Nice Prodüksiyon, Çağlar Çiçekçilik, Fotoğrafçı Metin, Olten Flarmoni Orkestrası, Lezzetli Yaşam, La Cigale ve Sinan Yapar’ da gönüllü katkı koydular.  Unutulmayacak bir sohbet, doğru sorular ve kalıcı sözler için not defterlerinizi yanınıza almayı unutmayın.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.