Afili Sorular Liyakat Sohbetlerinde sürpriz buluşma!

Afili Sorular Liyakat Sohbetlerinde sürpriz buluşma!

Liyakat Sohbetleri, gazeteci-yazar Gözde Yener Birman’ın moderatörlüğünde gerçekleşen Afili Sorular ile el ele vererek, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında daha geniş kitlelere hitap etmeye başladı.

Farklı bir yaklaşım ile sahnelenen söyleşi-şovda ünlü isimlerden Şevval Sam, Erol Evgin ve Cem Yılmaz barkovizyondan konuklara soru sorarak hoş bir sürpriz yaşattı ve izleyicileri kahkaha yağmuruna tuttular. Katılımcıları mest eden bir diğer sürpriz ise, Güneri Civaoğlu ile Escobar müziğinde moderatör Gözde Yener Birman’ın dans etmesi oldu. Salonu tıka basa doldurarak bol alkışlı ve bol kahkahalı bir sohbete tanıklık eden katılımcılar, iki saatin nasıl geçtiğini anlamadı ve salondan memnun ayrıldılar.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Liyakat Derneği Başkanı Berkay Eskinazi; geleceğin Türkiye'sinin girişimci potansiyellerini yaratmak ve geleceğin iş insanlarını yetiştirmek adına 10  yıldır nice başarılı projeyi hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Bu yılın ilk  Afili Sorular Liyakat Sohbetlerinde adlı buluşmasında yine bu güzel amaç için, Türk Eğitim Vakfı için bir aradayız. Siz değerli misafirlerimizin katkılarıyla gençlerimizin üniversite eğitimine destek veriyoruz ve inanıyoruz ki geleceğin Aydın Türk gençlerinin yetiştirilmesinde hepimiz birer destekçi olacağız, çorbada bizlerin de bir nebze olsun katkısı bulunacak. Her şey geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için…’’ dedi.

İzmirlilerin desteği ile uzun soluklu bir proje olarak, birçok alanda farkındalık yaratan söyleşinin gerçekleşmesinde; İtaltur, Sevinç Koleji, Design by Arzu Baybal, She Agency, Photorium Tanıtım Fotoğrafçılık, Nice Prodüksiyon, Çağlar Çiçekçilik, Fotoğrafçı Metin, Lezzetli Yaşam, Can Dijital Baskı ve La Cigale de gönüllü bir katkı koydular. ‘’Afili Sorular Liyakat Sohbetlerinde’’ adlı organizasyon yeni konu ve konuklarla İzmirlileri doyumsuz sohbetlerde buluşturmaya devam edecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.