Afrin'e Aydın inciri gönderdiler

Afrin'e Aydın inciri gönderdiler

Kahraman Mehmetçiklerimiz sınırlarımızı tehdit eden teröristlere karşı Afrin’de destan yazarken ülkemizin dört bir yanından Mehmetçiğe destek yağıyor.

Kahraman Mehmetçiklerimiz sınırlarımızı tehdit eden teröristlere karşı Afrin’de destan yazarken ülkemizin dört bir yanından Mehmetçiğe destek yağıyor. Mehmetçiğe yapılan bu maddi manevi destek Aydın’da Aydın İnciri olarak tezahür etti. AYTO öncülüğünde başlatılan kampanyaya Aydın’ın sivil toplum kuruluşları ve AYTO Üyeleri de destek verince 3 gün içerisinde 1,5 ton Aydın İnciri toplandı. 

Fakat bu kampanyaya destek verenler içersinde öyle bir isim vardı ki Aydınlı olmasa da gerçek bir Efe olduğunu gösterdi. İsmi geçtiğinde uğurlama için toplanan kalabalığın memnuniyeti alkışlarına yansıdı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na kampanyadan bahsettiğinde şahsi bütçesinden katkı vermeyi teklif ettiğini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Değerli Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu gerçek bir Aydın Efesi gibi, Kahraman Mehmetçiklerimize göndermek istediğimiz Aydın İnciri’ne şahsi bütçesinden destek olarak bizleri gururlandırmıştır. Aydın İnciri’nin AB Coğrafi İşaret tescilinde verdiği destek hafızalarımızdayken bu jesti bizleri çok mutlu etti. Mehmetçiklerimizin her türlü ihtiyacı devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Bizler bu desteğimizi ihtiyaca binaen değil irade beyanına yönelik bir duruş sergiliyoruz. Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Kahraman Mehmetçiklerimizin muzaffer olarak sağ salim evlerine dönmesini Allah’tan niyaz ediyorum”, dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.